x

Mailinglist aanmelden

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief


* is verplicht

Wilfred Mooij, businessclublid stelt zich voor en introduceert: ZorgverzekeringWijzer.nl

 

Mijn naam is Wilfred Mooij, ben al jaren lid van de Businessclub en speel regelmatig op de Hoge Dijk. Ik woon gelukkig weer in Amsterdam met mijn Marlies en de 2 thuisplakkende kids.

Je kan me kennen van mijn regelmatige bezoek aan de Hoge Dijk, zowel als golfer, maar ook als verzekeringsadviseur Geijsel Kroon van de Hoge Dijk en de Driving Range. Vanuit Geijsel Kroon sponseren wij hole 10 en 16. Ook sponsorden wij de seniorenballen voor Olympus. Wellicht het je het nieuwe bord al gezien dat door collega Businessclublid HDV Signmakers is gemaakt.

Vorige week hebben we weer getekend voor de verlenging van ons BC contract met de Hoge Dijk. Ik kan het ieder bedrijf aanbevelen. In een ontspannen sfeer ben je met je hobby bezig en ongemerkt verbeter je je netwerk. Vanuit de Hoge Dijk hebben we over en weer al heel wat leuke relaties opgebouwd. Dit gaat voor Geijsel Kroon vrij soepeltjes omdat we regionaal erg actief zijn met verzekeringen, makelaardij en nu ook met zorgverzekeringen met onze eigen vergelijkingssite www.ZorgverzekeringWijzer.nl

 

Gratis golfballen
Enkele malen per jaar stellen we op hole 4 bij een hole in one een gratis zorgverzekering als prijs ter beschikking (is gelukkig nog niet geslagen). Van mij krijgt ieder Olympuslid die via ZorgverzekeringWijzer.nl overstapt een doosje golfballen. Ik heb echter wel het probleem dat ik zelf niet kan zien wie de Olympusleden zijn. Beetje omslachtig, maar mail me even dat je via ons bent overgestapt, dan regel ik de ballen.

 

Wilfred Mooij