x

Mailinglist aanmelden

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief


* is verplicht

Vergaderruimte Amsterdam

Uniek in Amsterdam een vergaderruimte voor slechts € 95,- per dagdeel, ongeacht het aantal personen. 


Op zoek naar een geschikte vergaderruimte in Amsterdam? Op Golfbaan De Hoge Dijk zijn 2 vergaderruimtes in diverse varianten die geboekt kunnen worden voor groepen tot 60 personen per zaal. Afhankelijk van de wensen kunnen de vergaderruimtes aangepast worden en kunnen we diverse golfarrangementen aanbieden. Ook is het mogelijk om met uw selecte groep een Private Diner te organiseren in alle beslotenheid. De ideale vergaderruimte in Amsterdam en het parkeren is slechts € 1,- per dag. Ook zijn er parkeerwachten aanwezig. Perfect bereikbaar vanaf de A2 en A9.

Vergaderruimte reserveren of meer informatie?
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Brasserie De Hoge DijkDe faciliteiten van de vergaderruimtes

Er zijn 2 ruime zalen die gebruikt kunnen worden als vergaderruimte. In de vergaderruimtes zitten de volgende faciliteiten:

- gratis wifi en vast internet
- beamer, scherm en flip over
- airconditioning
- bewaakt parkeren, parkeren voor slechts € 1,-
- max 60 personen in theateropstelling
- max 40 personen in schoolopstelling
- diverse ontbijt, lunch of diner mogelijkheden in zaal of restaurant
- horeca met terras en landelijk uitzichtVergaderen en ontspanning

Tijdens het vergaderen op zoek naar ontspanning? Er zijn diverse mogelijkheden om met uw team even de aandacht te verzetten. De volgende mogelijkheden bieden we aan:

golfclinic
footgolf
- wandeltochten
- boottocht over het Abcoudermeer en richting de Amstel

Deze programma's duren minimaal 1 uur en kunnen uitgebreid worden al naar gelang de behoefte. Daarna kan iedereen weer 'vers' deelnemen aan de vergadering. Kortom de ideale vergaderruimte in Amsterdam. Voor meer informatie mail naar info@dehogedijk.nlVergaderlocatie Amsterdam

Naast de A2 en A9 ligt het unieke en bijzondere natuurgebied De Hoge Dijk. De unieke vergaderlocatie ligt in Amsterdam en biedt diverse extra mogelijkheden. Op deze bijzondere vergaderlocatie in Amsterdam kan: gegolfd worden, een golfclinic gehouden worden, met je bedrijf footgolfen, wandelen in de natuur of een bijzondere boottocht maken door het unieke Amstelland gebied. Lees meer over de vergaderruimtes.

 

In Amsterdam zijn vergaderlocaties vaak hetzelfde. Ben je op zoek naar bijzondere vergaderlocaties in Amsterdam, dan biedt Golfbaan De Hoge Dijk unieke mogelijkheden. Gelegen direct bij de A2 en A9 hoef je niet de stad in te rijden. Je kan de auto voor € 1,- bewaakt parkeren, de baan ligt in een bijzonder natuurgebied met diverse ontspanningsmogelijkheden. Brasserie De Hoge Dijk biedt alle horeca arrangementen aan waar bedrijven behoefte aan hebben.