x

Mailinglist aanmelden

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief


* is verplicht

Openbare Golfclub Olympus

Opgericht in 1976, gekenmerkt door een traditie van vernieuwende initiatieven en openheid. De golfclub van Amsterdam voor mensen die van een gezellig en open karakter houden. Zoek je een golfclub in Amsterdam, kom dan gewoon langs om kennis te maken. De golfclub is toegankelijk voor iedereen en er is geen ballotage of andere belemmerende factoren. Een verplichte obligatie hoeft niet te worden aangeschaft. Voor meer informatie over onze vereniging ga naar onze website.Nieuwe leden bij Golfclub Olympus?

Golfers die lid willen worden van golfclub Olympus in Amsterdam, kunnen zich aanmelden door een aanmeldingsformulier in te vullen. Olympus is een openbare golfclub in Amsterdam. Iedereen is welkom. Het aanmeldingsformulier is af te halen aan de balie of te downloaden op de website van Olympus.
 
Verdere informatie is te verkrijgen bij de ledenadministratie: 0294 285 373 of met een bericht via het contactformulier van de ledenadministratie op de site van Golfclub Olympus.

 

 

 

Golfverzekering

Het kan voorkomen dat mensen gedurende het seizoen te maken krijgen met een blessure of ander ongemak, waardoor ze tijdelijk of wellicht langer niet kunnen golfen. Er bestaat de mogelijkheid om je daar tegen te verzekeren. Voor meer informatie ga naar: http://www.degolfverzekering.nl