x

Mailinglist aanmelden

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief


* is verplicht

Golfclinic Amsterdam

Wil je met een groep vrienden of collega’s op een gezellige manier kennis maken met de golfsport in Amsterdam. Van de basis tot en met het spelen van de baan, het kan allemaal al in 1 dag tijd. Een golfclinic is uitermate geschikt voor een personeelsuitje. Wij organiseren golfclinics in Amsterdam voor groepen van 6 tot 100+ personen.

De golfclinic begint met een basis golfclinic en het programma daarvan is als volgt;
- een welkomstpraatje over de theorie en praktijk van het golfen
- indelen van de groepen op basis van niveau
- oefenen van bijv. grip, swing, etc
- uitvoeren van de meest voorkomende slagen zoals drive (lange bal), chip, putt.


Golfclinc + baanles

Indien gewenst kan daarna onder leiding van de pro de golfclinic worden uitgebreid met een baanles op de Abcoudebaan. De duur van een baan golfclinic bedraagt 2 uur. Hier kan je golfen net zoals de toppers die je op TV voorbij ziet komen, wellicht heb je wel de nieuwe Tiger Woods in de groep zitten?

 

Prijs golfclinic
De prijs van een golfclinic is €17,50 p.p. per uur. Bij de prijs inbegrepen zijn: begeleiding van een PGA professional (pro), gereserveerde overdekte afslagplaatsen, golfballen en golfmateriaal. En bij de baanclinic: tas met golfstokken, golfballen, tee’s en de greenfee. Voor de beste en leukste golfclinics in Amsterdam kom je naar Golfbaan De Hoge Dijk.

 

Golfclinic reserveren of meer informatie?
Wilt u direct reserveren of meer informatie ontvangen neem dan contact met ons op via brian@golfeventsamsterdam.nl of telefonisch via 0294-288142

 Golfcursus Amsterdam

Wil je specifiek oefenen en trainen aan je golfspel, dan kan je gebruik maken van de beste golfcursus locatie in Amsterdam. Je kan je inschrijven voor diverse Masterclasses voor een specifieke golfcursus. Bijvoorbeeld werken aan je Swing, Het Korte Spel, Putten, Bunkers, Driving. De golfprofessionals van Golfschool Fairway maken daarbij gebruik van de modernste meetapparatuur en kunnen binnen korte tijd je handicap drastisch verlagen.