x

Mailinglist aanmelden

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief


* is verplicht

Golflessen in Amsterdam

Golfschool Fairway verzorgt golflessen op elk niveau. Woon je in de omgeving van Amsterdam en wil je beter leren golfen, kom dan langs op De Hoge Dijk. Voor een golfles, een golfcursus of een golfclinic, de PGA professionals van de golfschool maken de golfles in Amsterdam tot een leuke training. Voor beginners en gevorderden en voor elke leeftijd. Je kunt je handicap verbeteren, oefenrondes op de baan spelen en specifieke put- of swinglessen boeken.

Golflessen en de trainingsfaciliteiten
De trainingsfaciliteiten voor golf in Amsterdam behoren tot de beste van Nederland. Kijk voor mogelijkheden en tarieven van golflessen op de website van Golfschool Fairway.Golfles, hoe werkt dat precies?

Ben je op zoek naar een golfles in Amsterdam? Kom dan vrijblijvend langs op Golfbaan De Hoge Dijk in Amsterdam. De golfleraren van Golfschool Fairway maken een op maat gemaakt golfles plan. De vorderingen worden gefilmd en gefotografeerd en dit wordt digitaal naar je verzonden. De trainingen kan je zelf bijhouden en  een nieuwe golfles boeken kan je heel gemakkelijk zelf doen.

Individuele golflessen of golflessen in groepsverband
Je kunt individueel golfles krijgen of golflessen nemen in groepsverband. Het belangrijkste blijft dat je beter wordt in golfen en daarom golf nog leuker gaat vinden.

Golfworkshops

Moeite om de bal uit de bunker te krijgen? Elke keer weer een slice met de driver? Moe van chips in de grond of korte gemiste putts? Volg een workshop van een uur voor slechts €20,- en verbeter het onderdeel van jouw spel waar je vaak moeite mee hebt! Schrijf je snel in via info@golfles.net of bel naar 0294-288142 want vol=vol!


Data golfworkshops 2017 nog niet bekend