x

Mailinglist aanmelden

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief


* is verplicht

Golfschool Amsterdam

Op het terrein van Golfbaan De Hoge Dijk bevindt zich Golfschool & Driving Range Fairway. Een moderne golfschool voor spelers van elk niveau in de omgeving van Amsterdam.

Op de accomodatie van de golfschool vind je afstandsgreens, bunkers en andere spel elementen die oefenen en trainen uiterst plezierig maken. Je zult versteld staan van de chip en pitch area's die er op gericht zijn om je spel te verbeteren en om ook daar maximaal plezier en rendement uit te halen.

Het team van de golfschool bestaande uit louter PGA gekwalificeerde professionals staat voor je klaar om, indien gewenst, aan de hand van highspeed camera beelden je spel te verbeteren.

Wij zijn er van overtuigd dat je na de gespeelde wedstrijd met veel plezier terug denkt aan het spel wat je op de Driving Range van Golfschool Fairway, de golfschool in Amsterdam, hebt geoefend.Leren golfen bij de Golfschool van Amsterdam?

Ben je sportief? Heb je gevoetbald, gehockeyd, getennist? Wil je samen met vrienden actief buiten sporten? Wil je leren golfen? Kom dan langs op Golfbaan De Hoge Dijk, waar iedereen golfen kan leren.

 

Met behulp van de golfprofessionals van de golfschool kan iedereen op zijn of haar eigen niveau leren golfen of beter leren golfen. In groepslessen of individuele lessen leer je golfen op een ontspannen manier en ervaar je hoe leuk golf is en waarom golf op dit moment de tweede sport is in Nederland. Meer informatie? Ga naar de pagina over leren golfen.