x

Mailinglist aanmelden

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief


* is verplicht

Leren golfen of beter leren golfen?

Kan je nog niet golfen en wil je graag leren golfen? Of kan je al golfen, maar wil je beter leren golfen? Dan ben je op Golfbaan De Hoge Dijk aan het goede adres.

 

Het team van PGA gecertificeerde golfprofessionals van Golfschool Fairway staat namelijk klaar om iedereen beter te leren golfen. Op een ontspannen manier kan iedereen in zijn of haar tempo leren golfen.

 

Golfschool Fairway geeft ballentegoed cadeau!

 

Stort u €50 dan krijg je €7,50 extra op de sleutel!
Stort u €100 dan krijg je €20 extra op de sleutel!
Stort u €250 dan krijg je €75 extra op de sleutel!

Kom dus snel jouw sleutel laden bij Fairway en profiteer van de ‘’gratis’’ ballen.

 

 Leren golfen bij De Hoge Dijk, hoe werkt dat?

Met de diverse lesmogelijkheden leer je chippen, putten, driven, short game en alle andere facetten die horen bij golf. De oefenfaciliteiten bieden alle trainingsmogelijkheden. Je stelt samen met je golfleraar een plan op en met behulp van de nieuwste technieken leer je hoe leuk golf is. Met de flight scope, videoanalyse en baanlessen word je klaargestoomd om de baan in te gaan.
 

Weet je nog niet zeker of je de golfsport wel leuk vindt en of je wel wilt leren golfen? Elke woensdag om 12.00 is er een inlooples waar je geheel vrijblijvend aan mee kan doen. Je hoeft je voor deze les niet in te schrijven maar je kunt gewoon binnen komen lopen. Voor slechts €20 p.p. krijg je een uur golfles inclusief het gebruik van al het materiaal.

 

Wilt je beter leren golfen en wil je hier meer informatie over? Bel dan: 0294-288142