x

Mailinglist aanmelden

U bent aangemeld voor de nieuwsbrief


* is verplicht

Footgolf Amsterdam

Op Golfbaan De Hoge Dijk in Amsterdam kan je ook met groepen Footgolf spelen. Footgolf is een erg leuke manier om in groepsverband voetbal te combineren met gericht schieten. Op de website van Footgolf Holland kan je meer lezen over de Footgolf sport en leggen ze je uit hoe je kunt Footgolfen en hoe je je aan kunt melden.

Bij Golfbaan de Hoge Dijk speel je Footgolf op een echte golfbaan die 3.600 meter lang is en waarbij de holes groot genoeg zijn voor een voetbal. Wil jij met een team uitje of een stel vrienden het nieuwe voetbalseizoen aftrappen en komen Footgolfen in Amsterdam? Dan ben je bij De Hoge Dijk in Amsterdam aan het juiste adres. Informeer naar de Footgolf mogelijkheden via jim@footgolfholland.com of bel: 06-29 29 68 82

Zie ook voor meer informatie: www.footgolfamsterdam.nl

Hopelijk tot snel!Footgolfen op Golfbaan De Hoge Dijk in Amsterdam

Spelers van Ajax, oud profs, Lucky Ajax, maar ook veel lokale voetbalclubs zijn graag geziene gasten voor Footgolf op De Hoge Dijk. De Abcoudebaan is wel de meest lastige baan voor Footgolf in Nederland. Het baanrecord is momenteel 42 dus we zijn benieuwd wie dat record voor FootGolf Holland scherper kan stellen.