Nieuws !!

IN DEZE NIEUWSBRIEF 

• Nieuwbouw en verbouwing Drivingrange
•Renovatie-/vernieuwing teebox 10
• Planning komende periode
• Communicatie

Als Golfcentrum De Hoge Dijk willen we graag toonaangevend zijn in de regio en dat betekent dat we daar waar mogelijk continu innoveren en investeren. Verbeteringen in de baan, verbeteringen in de (oefen)faciliteiten en verbeteringen in de horeca alsmede het optimaliseren van de samenwerking met alle ketenpartners. Dit alles om er voor te zorgen dat leden/gasten met plezier het Golfcentrum bezoeken, nu en in de toekomst.

Graag informeren we jullie over de komende (bouw)activiteiten die gaan plaatsvinden.

NIEUWBOUW EN VERBOUWING DRIVINGRANGE
In week 35 (30 aug -5 sept) wordt gestart met het inrichten van het bouwterrein voor de huidige ingang van de Golfacademy. Zoals op onderstaande afbeelding is te zien wordt er naar links toe uitgebreid en komt er een dak op de verdieping. Het dak wordt doorgetrokken over de gehele drivingrange. Door in fases te bouwen kunnen de faciliteiten altijd geheel of soms gedeeltelijk open blijven voor onze leden/gasten. Op de eerste verdieping zoals zichtbaar op de foto wordt een indoor/outdoor golf- en event centrum gerealiseerd waarover we later verder zullen informeren. Voor nu is het belangrijk dat de bouwers zo goed, veilig en snel mogelijk hun werk kunnen doen en dat er voor de golfers zo min mogelijk (over)last wordt veroorzaakt.
RENOVATIE-/VERNIEUWING TEEBOX 10
De verbouwing van de drivingrange betekent ook dat het gebied voor- en naast de drivingrange opnieuw wordt ingericht. De kleine oefengreen en de oefen-bunker verdwijnen op deze plek. Er is inmiddels een nieuwe oefen-bunker gerealiseerd bij de gras tee. De verbinding tussen het clubhuis en het terrein van de oefenfaciliteiten zal worden verbreed. Verder zal er een nieuwe teebox op hole 10 worden gemaakt voor zowel de dames als de heren.
De nieuwe teebox zal iets verder naar voren komen te liggen en dat maakt dat deze hole iets korter wordt. De nieuwe dames teebox komt te zijner tijd definitief achter het water te liggen.Tijdens de werkzaamheden zal er een tijdelijke teebox gerealiseerd worden achter het water.
PLANNING KOMENDE PERIODE
Start inrichting bouwterrein 1e week september 2021 (wordt afgezet met hekwerken)
Start sloopwerk huidige Golfacademy (tussen drivingrange en ANWB) vanaf week 35

  • Bouwplaats realiseren
  • Verbreden dam/ duiker toegangsweg
  • Rooien bomen nabij drivingrange gebouw
  • Vlak trekken zone uitbouw drivingrange
  • Inrichting tijdelijk looppad
  • Realiseren tijdelijke teebox hole 10 achter het water voor dames/ heren
COMMUNICATIE
Periodiek komt er een nieuwsbrief over de verdere details en voortgang van alle bouwactiviteiten. Voordat alles weer mooier en beter wordt zullen de leden/gasten soms te maken hebben met overlast. Helaas valt er niet aan te ontkomen alle (bouw)activiteiten zonder enige overlast te laten plaatsvinden. Hiervoor vragen we begrip van onze leden/gasten. Uiteraard doen we ons best om de overlast tot een minimum te beperken. Dat de uitvoering van de werkzaamheden afhankelijk is van externe factoren zoals het weer, spreekt voor zich.Mochten er vragen zijn, schroom dan niet ons aan te spreken of te mailen.
Joop Kluin (management@dehogedijk.nl) of Marco Knaap (marco@golfles.net).Golfcentrum De Hoge Dijk, HET Golfcentrum van Amsterdam.


Golfcentrum De Hoge Dijk (Olympus) op Leadingcourses.com

Golfcentrum De Hoge Dijk (Olympus) op Leadingcourses.com