Abcoudebaan aanbieding

Nog nooit was golfen in Amsterdam e.o. zo aantrekkelijk!

Nieuw lidmaatschap Olympus 9 holes

  • 1 jaar onbeperkt golfspelen op de 9 holes Abcoudebaan
  • Lid van NGF en golfclub Olympus die programma met 9 holes wedstrijden organiseert
  • 50% korting op de 18 holes baan spelen
  • Forse korting op 16 andere golfbanen in NL
  • Gebruik trainingsaccommodatie incl korting op lessen en oefenballen tot 40%
  • Nu inschrijven bespaart 100,- inschrijfgeld!

Slechts € 506,- 
Jeugd t/m 20 jaar € 147,-


Contact:
Interesse om Olympus 9 holes lid te worden? Vraag dan een inschrijfformulier aan bij Conny Ruigrok v/d Werve via een e-mail naar ledenadministratie@olympusgolf.nl. Zij beantwoordt ook graag eventuele vragen.

Wat houdt Olympus 9 holes in?
Je kan het hele jaar onbeperkt golfspelen op de 9 holes Abcoudebaan. Je bent lid van golfclub Olympus die op deze uitdagende par 3/4 baan een scala van golfwedstrijden organiseert voor alle niveaus waar je aan mee kunt doen samen met de andere leden.

Tevens kun je prima golf oefenen op de mooie trainingsaccommodatie van Golfacademy De Hoge Dijk die voor Olympus 9 holes leden een speciaal clinic pakket heeft.

Je bent meer dan welkom in ons clubhuis waar het prima toeven is op misschien wel het mooiste terras van Amsterdam Zuidoost. In de golfshop ontvang je als Olympus lid 10% korting op al je golf aankopen.

Als extra mag je als Olympus 9 holes lid voor een gereduceerd tarief van €15,- op de twee andere lussen Holendrecht of Bullewijk golf spelen, kortom € 30,- voor 18 holes.

Wat is de prijs?
Het lidmaatschap voor Olympus 9 holes bedragen:

Jaarkaart De Hoge Dijk€ 375,- voor jeugd t/m 20 jaar € 100,-
Contributie Olympus€ 113,- voor jeugd t/m 20 jaar € 38,-
NGF bijdrage€ 18,- voor jeugd t/m 20 jaar € 9,-
Totaal € 506,- voor jeugd t/m 20 jaar maar € 147,-

Voor huidige en nieuwe leden!

Extra voordeel: In 2019 vraagt Olympus geen eenmalige inschrijfgeld van € 100,- dus het is nu extra aantrekkelijk voor nieuwe leden om in te stappen! Mocht je familie, vrienden of kennissen hebben die interesse hebben in deze makkelijke manier om kennis te golf en Olympus maak ze dan zeker attent op dit aantrekkelijke aanbod.

Voor Olympus leden die over willen stappen van een Olympus All in lidmaatschap naar dit nieuwe Olympus 9 holes lidmaatschap dit kan door voor 1 december 2019 kenbaar te maken via de leden administratie van Olympus zodat je per 2020 hier gebruik van kunt maken.

Interesse om Olympus 9 holes lid te worden? Vraag dan een inschrijfformulier aan bij Conny Ruigrok v/d Werve via een e-mail naar ledenadministratie@olympusgolf.nl . Zij beantwoordt ook graag eventuele vragen.