Abcoudebaan Lidmaatschap

Nog nooit was golfen in Amsterdam e.o. zo aantrekkelijk!

Lidmaatschap Olympus 9 holes

  • Vanaf nu t/m 31 december 2023 onbeperkt golfspelen op de 9 holes Abcoudebaan
  • Lid van NGF en golfclub Olympus die programma met 9 holes wedstrijden organiseert
  • Flinke korting op de 18 holes baan
  • Forse korting op 14 andere golfbanen in NL
  • Geen entreekosten van € 100,-

Slechts € 552,50,- 
Jeugd t/m 20 jaar € 160,00,-

Lidmaatschap Olympus is € 129,50  NGF 23,00 en jaarkaart De Hoge Dijk 400,00 Totaal € 552,50

Lidmaatschap Jeugd Olympus € 43,00 NGF € 10,00 en jaarkaart De Hoge dijk € 107,00 Totaal €  160,00

Contact:
Interesse om Olympus 9 holes lid te worden? Vraag dan een inschrijfformulier aan bij Conny Ruigrok van der Werve via een e-mail naar ledenadministratie@olympusgolf.nl. Zij beantwoordt ook graag eventuele vragen.

Wat houdt Olympus 9 holes in?
Je kan het hele jaar onbeperkt golfspelen op de 9 holes Abcoudebaan. Je bent lid van golfclub Olympus die op deze uitdagende par 3/4 baan een scala van golfwedstrijden organiseert voor alle niveaus waar je aan mee kunt doen samen met de andere leden.

Tevens kun je prima golf oefenen op de mooie trainingsaccommodatie van Golfacademy De Hoge Dijk die voor Olympus 9 holes leden een speciaal clinic pakket heeft.

Je bent meer dan welkom in ons clubhuis waar het prima toeven is op misschien wel het mooiste terras van Amsterdam Zuidoost.

Als extra mag je als Olympus 9 holes lid voor een gereduceerd tarief van € 15,- op de twee andere lussen Holendrecht of Bullewijk golf spelen, kortom € 30,- voor 18 holes.

Voor huidige en nieuwe leden!

Mocht je familie, vrienden of kennissen hebben die interesse hebben in deze makkelijke manier om kennis te maken met golf en Olympus maak ze dan zeker attent op dit aantrekkelijke aanbod.

Interesse om Olympus 9 holes lid te worden? Vraag dan een inschrijfformulier aan bij Conny Ruigrok v/d Werve via een e-mail naar ledenadministratie@olympusgolf.nl .