Amsterdam Golf Open

Inschrijving 2e editie Amsterdam Golf Open gestart!

Vanaf april 2018 kun je als bedrijf weer meestrijden voor de 2e Amsterdam Golf Open golfbokaal. Er wordt gespeeld op drie golfbanen in Amsterdam: Golfbaan de Hoge Dijk, Amsterdam Old Course en op Golfclub Amstelborgh. In totaal zijn er zes speeldagen waar je telkens met een andere teamsamenstelling aan deel kan nemen.

Voorwaarden om mee te doen:
Inschrijving bij de kamer van koophandel en bij de NGF en minimaal vier van de zes speeldagen aanwezig zijn met een team dat speelt namens jouw bedrijf.  Er wordt gespeeld in bedrijventeams van twee personen die samen maximaal een HCP mogen hebben van 72. Dus als jij HCP 30 hebt, dan mag jouw teamgenoot een maximale HCP van 42 hebben (of andersom).

Data:
Maandag 16 april  Amsterdam Old Course
Dinsdag 15 mei De Hoge Dijk
Donderdag 14 juni Golfclub Amstelborgh
Maandag 27 augustus  Amsterdam Old Course
Dinsdag 18 september De Hoge Dijk
Donderdag 11 oktober Golfclub Amstelborgh

Alle wedstrijden starten om 16.00 uur en spelers starten tegelijk (shotgun). Zorg dat je om 15.30 aanwezig bent bij de wedstrijdtafel.

Spelvorm:
De spelvorm is 4 ball better ball (FBBB). In een FBBB spelen jij en je teamgenoot als partners. Ieder speelt zijn/haar eigen bal. De laagste netto score van een van de partners is score voor de hole. Hierbij aangemerkt dat alle spelers met een hogere HCP dan 36 vanaf HCP 36 spelen.

Er zijn zes speelrondes en iedere speelronde kan je zelf ook een nieuw team samenstellen. Het team is niet persoonsgebonden maar bedrijfsgebonden. Dus kan je een paar keer niet, geen nood. Maak je collega’s of relaties blij met een rondje golf uit naam van jouw bedrijf. Iedere speelronde delen we je in met een ander team opdat er zoveel mogelijk leuke nieuwe contacten ontstaan.

Uiteindelijk tellen we van ieder bedrijf de vier beste scorekaarten bij elkaar op. Het bedrijf met de meeste stableford punten wint de 2e editie van het Amsterdam Golf Open en de eeuwige roem.

Inschrijven & betalen:
Inschrijven kan door een mail te sturen naar hanny@dehogedijk.nl met naam bedrijf, naam spelers en factuuradres. Na inschrijving ontvang je een digitale factuur. De kosten voor deelname zijn € 350 excl. btw per bedrijf. Hiervoor krijg je in totaal 12 greenfees verdeeld over 6 speeldagen en wellicht oneindige Amsterdamse roem bij een eindoverwinning! Je inschrijving is pas definitief nadat het inschrijfgeld is ontvangen.