Menu Brasserie De Hoge Dijk

Weekmenu

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

19 februari t/m 25 februari

Soep van de week € 7,50:
paddenstoelensoep

Broodje van de week € 7,50:
broodje met Duitse biefstuk op rodekoolsalade en gebakken uien

Weekschotel 1  € 13,50 (vlees):
lasagne geserveerd met sla en brood
Weekschotel 2 (vis)
zalmmoot met tartaarsaus, salade en friet
Weekschotel 3 (vega)
caesar salade met gegrilde groente en feta kaas

26 februari t/m 4 maart

Soep van de week € 7,50:
linzensoep met kikkererwten (vegetarisch)

Broodje van de week € 7,50:
broodje gerookte makreelfilet

Weekschotel 1  € 13,50 (vlees):
varkensfilet van de bbq met gebakken aardappel en bloemkool
Weekschotel 2 (vis)
gebakken scholfilet met salade en friet
Weekschotel 3 (vega)
kikkererwten salade met warme geitenkaas

Menukaart

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

Maandmenu februari € 29,50:

  • Bonbon van gerookte zalm met dille mayonaise
  • Parelhoen supreme op een paddestoelen/ truffel farce en kriel uit de oven
  • Chocolade taartje met vanille ijs en slagroom

Maandmenu maart € 29,50:

  • Carpaccio van zwaardvis met paprika olie en gefrituurde prei
  • Eendenborst met aardappelmousseline en pedro chiminez saus
  • tartatin van ananas met ananas ijs

klik hier voor de menukaart