Welkom bij Golfacademy
De Hoge Dijk

Onze Trackman Range is voor iedereen open om te trainen. Je hoeft geen toegang te betalen en niet te reserveren. Kom dus snel kennis maken met ons Trackman Range systeem! Voor iedereen beschikbaar op ALLE 50 afslagplaatsen. Neem wel je telefoon of iPad mee en start met gericht oefenen of virtueel golf spelen (oa St. Andrews Old Course) op de vernieuwde driving range. Voor virtueel golf heb je een iPad nodig.

Daarnaast kun je bij ons gratis oefenen op onze heerlijke oefenfaciliteiten, zowel putten als pitchen en chippen. Naast golflessen en gvb-cursussen verzorgt de Golfacademy ook wedstrijden voor beginners en gevorderden. Kom langs en maak op een toegankelijke manier kennis met golfen!

Neem nu snel contact op met de Golfacademy:
Bel 0294-288142 of bij geen gehoor 06-15439263
Email receptie@golfles.net

Golfacademy De Hoge Dijk

At Golfacademy De Hoge Dijk you can:

Start to play golf and get at De Hoge Dijk your course permission / GVB / handicap 54 in 2 days
Read more about Handicap 54 / GVB course in 2 days
Start to play golf and get at De Hoge Dijk your course permission / GVB / handicap 54 in 1 day
Read more about Handicap 54 / GVB course in 1 day
Just received your GVB / course permission and want to get your official handicap or have you picked up golf after a longer period? Join the 6 week follow up classes
Read more on the 6 weeks follow classes
Want to lower your handicap? Follow the NGF stages
More information on NGF stages
Want to practice with our professionals?
Read more on the practice with the Pro programme
Would you like to plan an event with friends or colleagues ?
More information on clinics
Want to come practice on our  Trackman Range?
Read more about the possibilities of Trackman range
Anxious to discover our lesson rates?
Click here for the rates of the Golfacademy
Want to get to know the Professionals of Golfacademy De Hoge Dijk?
Read more about our team

Golfacademy & Driving Range De Hoge Dijk is een oefenfaciliteit voor spelers van elk niveau.

Wij beschikken over alles dat je mag verwachten van een moderne oefenomgeving. Op de driving range kun je afslaan vanaf (net vernieuwde) matten of vanaf het gras. De driving range heeft duidelijke targets op verschillende afstanden en hierdoor blijft oefenen leuk en gevarieerd. Met de Trackman Range installatie kun je op je eigen telefoon of iPad precies zien wat je doet en krijg je gerichte feedback op maar liefst 8 punten! Je kunt ook spelletjes spelen zoals “Capture The Flag”, “Hit It”, “Bullseye” of op je iPad virtueel golf spelen. Bij ons zijn banen als St. Andrews Old Course, PGA National, Muirfield en Bethesda beschikbaar! Al heb gebruik is gratis, je hoeft alleen maar ballen te halen bij de automaat (met contactloze pin) en je kunt al aan de slag!

Naast de drivingrange beschikt de Golfacademy over een grote bunker, zeer ruime putting green en een fantastische pitching area. Kom lekker oefenen dus!

We zijn alle weekdagen geopend van 07:00 tot 22:00 uur.

Op zaterdag van 07:00 – 21:00 en op zondag van 07:00 – 18:00 uur.

De Golfacademy bestaat uit 6 PGA Professionals die graag met jou aan de slag gaan om je spel te verbeteren. Dat kan met een persoonlijke training (privé lessen) of met een van onze groepscursussen. Wat je ook kiest, je kunt rekenen op onze volledige aandacht en inzet om je verder te helpen met je golfspel.

Wij maken gebruik van de meest innovatieve materialen zoals de Trackman Range en Flightscope om waar nodig jou te voorzien van de feedback die op jou van toepassing is.

Via het menu van de website kun je meer lezen over deze mogelijkheden. We zien je graag op ons complex!

Nieuws

  Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

  Onze golfprofessionals:

  IMG_2401

  Philip Broekhuysen

  Maak een afspraak met Philip:

  Ga naar agenda.

  Philip Broekhuysen (1973) komt al van kleins af aan op Golfbaan De Hoge Dijk over de vloer. Toen hij in 1998 zijn opleiding aan de PGA afrondde was hij ook direct werkzaam als golfprofessional op Golfbaan De Hoge Dijk. Philip Broekhuysen is een professional van het eerste uur bij de Golfschool. Hij speelde 5 jaar lang op de PGA-Holland tour waarin hij elk jaar in de top-40 wist te eindigen.

  Philip is een allround golfprofessional die beginnende golfers helpt het GVB te halen maar ook met gevorderden een plan wil uitvoeren om hun handicap te verbeteren.

  Philip is beschikbaar op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag.

  Floris

  Floris de Haas

  Maak een afspraak met Floris:

  Ga naar agenda.

  Floris de Haas (1988)

  Per 1 februari 2018 ben ik begonnen als golfprofessional bij Golfacademy De Hoge Dijk. Ik combineer lesgeven met het spelen van wedstrijden. In 2015 ben ik aan de opleiding tot PGA professional begonnen en deze heb ik vorig jaar (2017) afgerond. In mijn carrière als teaching pro heb ik zowel met top golfers gewerkt als met beginnende golfers.

  U kunt een afspraak met mij maken op de volgende dagen:

  Dinsdag, woensdag, donderdag en zondag.

  Ik help uw spel graag de goede kant op!

  IMG_2419

  Lidy Ram

  Maak een afspraak met Lidy:

  Ga naar agenda.

  Lidy Ram is na een succesvolle carrière als amateurgolfer professional geworden om anderen te helpen verder te komen met het golfspel. Lidy heeft op diverse banen les gegeven en combineert momenteel het club fitten met lesgeven. Lidy wil graag werken vanuit natuurlijke bewegingen en leren omgaan met je eigen kunnen en beperkingen. Boek eens een les om te ervaren hoe leuk het is om te verbeteren zonder extreem te moeten veranderen.

  Lidy is aanwezig op de vrijdag en de zaterdag.

  IMG_2405

  John Bos

  Maak een afspraak met John:

  Ga naar agenda.

  John Bos (1978) is vanaf 2007 werkzaam als golfleraar. Hij heeft ervaring met het lesgeven aan zowel beginnende als meer ervaren golfers.
  Veel golfers blijven, na het behalen van hun GVB, lessen bij hem volgen om zich nóg verder te bekwamen in de golfsport. Hij is een enthousiaste leraar die op een duidelijke en leuke manier het golfspel en de techniek uitlegt.

  John heeft een goede kennis van de golfregels en veel ervaring met videoanalyse en golffitness.

  John is beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

  Vasco

  Vasco Tilon

  Maak een afspraak met Vasco:

  Ga naar agenda.

  Vasco Tilon heeft zich in de jaren dat hij lesgeeft opgewerkt tot PGA – AAA Professional. Hij heeft alle opleidingen, trainingen en bijscholingen van de PGA gevolgd en past deze dagelijks toe in de praktijk. Vasco geeft les aan alle categorieën golfers en aan kinderen. Hij is gepassioneerd en gemotiveerd om u verder te helpen en te genieten van het golfspel.

  groenewoud-kl

  Piet Hein Groenewoud

  Maak een afspraak met Piet Hein:

  Ga naar agenda.

  Piet Hein is geboren op 28 mei 1969. Hij is PGA A-Professional sinds 1995. Golf is zijn passie en hij is ontzettend blij dat hij van het lesgeven zijn beroep heeft kunnen maken. Hij speelt actief mee op het circuit van de PGA Holland. Met simpele aanwijzingen, hulpmiddelen en gebruik van video-opnames kan hij golfers van elk niveau van dienst zijn.

  IMG_2415

  Clive Abbot

  Professional

  Mark

  Mark

  Hoofd onderhoud

  IMG_2422

  Marco Knaap

  Eigenaar Golfacademy en driving range

  Tarieven

  Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam
  Per persoonTotaal8 = 7 voordeelpakket
  Privéles25 minuten€ 35,00€ 35,00€ 245
  Privéles50 minuten€ 65,00€ 65,00€ 455,00
  Groepsles 2 personen50 minuten€ 37,50€ 75,00€ 525,00
  Groepsles 3 personen50 minuten€ 26,67€ 80,00€ 560,00
  Groepsles 4 personen50 minuten€ 21,25€ 85,00€ 595,00

  Grote groepen en bedrijven

  Voor grote groepen en bedrijven bieden wij golfclinics aan. Een golfclinc kost 19,50 p.p. per uur. Dit tarief is inclusief materiaal en oefenballen. Meer informatie over de diverse clinics die wij aanbieden vind je bovenaan de pagina onder het kopje Clinic boeken!

  Meld je aan voor de nieuwsbrief

  Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

  Door je aan te melden ga je akkoord met het doorgeven van je gegevens aan Mailchimp.