Organiseer je evenement bij Golfcentrum De Hoge Dijk!

Golfer of niet, bij Golfcentrum De Hoge Dijk is het altijd genieten

Golfcentrum De Hoge dijk is de plek voor het organiseren van diverse (zakelijke) evenementen. Maak samen met je collega’s tijdens je teamuitje kennis met de golfsport, organiseer je eigen sponsordag en netwerk event of vier je eigen bedrijfsfeest in onze altijd gezellige brasserie.

Kom langs, laat je verwennen en geniet van de prachtige natuur. Zo maken we er samen een succesvolle dag van en kun jij eindeloos genieten.

Het perfecte teamuitje in Amsterdam!

Ben jij op zoek naar het perfecte teamuitje voor jouw en je collega’s? Beleef een onvergetelijke teamdag bij Golfcentrum De Hoge Dijk.

Leer samen met je collega’s de basis van het golfen tijdens een golfclinic met één van onze pro’s. Sluit af met een uitgebreide lunch, een heerlijke borrel of een diner in de avond.

Wij ontvangen je graag in onze brasserie of lekker in de zon op het terras met uitzicht op de golfbaan. En dat nog op geen kwartier rijden van het centrum van Amsterdam!

De beste locatie voor jouw golfevent!

Golfcentrum De Hoge Dijk is de perfecte locatie voor het organiseren van je eigen golftoernooi of golfdag. Van sponsordag tot aan netwerk event, wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld wordt.

Met onze 27-holes golfbaan, onze altijd gezellig brasserie en de beste greens van Amsterdam en omstreken ontbreekt er niks om er een succesvolle evenement van te maken.

Vier je bedrijfsfeest bij De Hoge Dijk!

Ben jij op zoek naar de perfecte locatie om samen met je collega’s je bedrijfsfeest te vieren? Bij golfcentrum De Hoge Dijk staan we voor je klaar om een succesvol feestje van te maken.

Wij bouwen onze brasserie voor je om tot een waardige feestlocatie waar jij samen met je collega’s kunt genieten van de lekkerste hapjes, drankjes en muziek.

Kom jij je bedrijfsfeest vieren?