EXTRA Nieuwsbrief

Extra Nieuwsbrief:Belangrijke informatie over het boeken van starttijden!

Het demissionaire kabinet heeft zaterdag 18 december om 19.00 uur, slechts vier dagen na het verlengen van de reeds bestaande “avondlockdown”, bekendgemaakt dat er nieuwe maatregelen nodig zijn om het Coronavirus, en dan in het bijzonder de zeer besmettelijke Omikronvariant te beteugelen en ‘code zwart’ in de ziekenhuizen te voorkomen.Wederom beperkingen voor vrijwel alle sectoren in Nederland en dus ook voor de sport. Het goede nieuws is dat golfen mogelijk blijft, maar wel in maximaal tweeballen. Dit in ieder geval tot en met 14 januari 2022.De horeca, de terrassen en het clubgebouw op Golfcentrum De Hoge Dijk moeten echter gesloten blijven.Alleen de receptie blijft open.Leden en gasten mogen de receptie alleen betreden als ze een toegangsbewijs (CTB) kunnen tonen, een mondkapje dragen en 1.5 meter afstand houden.De Drivingrange en oefenfaciliteiten blijven open.

Reserveringsregels:Omdat er de komende weken veel 4-ballen in het boekingssysteem staan en dit niet meer is toegestaan, hebben we moeten besluiten om alle toekomstige boekingen te annuleren!Alle boekingen in de komende weken van de leden en gastspelers zijn dus uit het reserveringssysteem gehaald.Wat zijn vanaf vandaag de nieuwe boekingsregels?:

  • Je kunt alleen voor 9 holes boeken
  • Je kunt alleen flights boeken van maximaal 2 personen
  • Starttijd is om de 10 minuten
  • Alle clubwedstrijden komen te vervallen per vandaag (zondag 19 december)
  • Alle maatregelen gelden tot en met tenminste 14 januari 2022

Gedrag en verantwoordelijkheid:Ondanks het feit dat onze horeca dicht moet mogen we gelukkig, onder bepaalde voorwaarden, nog onze mooie golfsport beoefenen.Alle binnensportlocaties zijn gesloten! Juist in deze moeilijke tijd is het belangrijk voor eenieder om te sporten voor de fysieke- en geestelijke gezondheid. Helaas geen clubwedstrijden de komende weken, maar wel de mogelijkheid om lekker in tweeballen te golfen met starttijden om de 10 minuten.We vragen dan ook iedereen, zoals altijd, om zijn/haar verantwoordelijkheid te nemen in deze roerige tijden. Houd je aan de spelregels van het reserveren en houd afstand in de baan. Laten we met elkaar, hoe moeilijk misschien ook, het jaar goed afsluiten!

Pas goed op jezelf en houd rekening met elkaar! Geniet van je rondje golf!Fijne feestdagen en een goed 2022 voor iedereen!

Joop KluinManagerGolfcentrum De Hoge Dijk “love my job”

Golfcentrum De Hoge Dijk | Abcouderstraatweg 46, 1105 AA AmsterdamInformatie via: 0294-284281 of events@dehogedijk.nl | dehogedijk.nl |