Handicap 54 / GVB halen in 1 dag: Black Friday Actie

1-daagse GVB-cursus Black Friday Actie: € 199,- NU € 99,-

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

Handicap 54 / GVB-cursus special Black Friday Prijs

€ 199,- NU € 99,-

Behaal in 1 dag je Baanpermissie / Handicap 54 (GVB)

Wij bieden je 8 uur les aan op 1  intensieve dag waarin je bij ons je baanpermissie en (bij voldoende resultaat) je GVB of Handicap 54 kunt behalen. De dag is gevuld met een flinke dosis praktijkles waaronder het oefenen van de full swing, het pitchen, chippen en putten. Ook oefenen wij met bunkerspel en sluiten wij af met een baanles, om de geleerde theorie meteen in de praktijk toe te passen. Dit zijn de essentiële aspecten van het golfspel, die je nodig zult hebben tijdens het spelen. De cursus is inclusief gebruik van golfclubs en de drivingrange ballen. We doen tijdens de lessen de theorie die je nodig hebt en nemen gedurende de dag het examen af.

Behaal óók in 1 dag je GVB bij Golfacademy De Hoge Dijk in Amsterdam met de BLACK FRIDAY ACTIE!

Praktische informatie

Golfmateriaal
Je kunt gebruikmaken van de golfclubs die wij bij de academy voor je klaar hebben staan.

Baanles
Naast oefenen op de driving range, krijg je ook 2 uur baanles, begeleid door onze professional. Hierdoor krijg je een goed gevoel voor het golfspel in de baan zelf.

NGF-examen
Wij geven tijdens deze cursus theorieles door de dag heen, waarna je in de loop van de dag de theorie afsluit met een officieel NGF-examen. Dit examen is essentieel voor het behalen van je GVB/baanpermissie.

Per cursus is er plaats voor minimaal 4 en maximaal 8 deelnemers. Zo krijgt iedereen ruim voldoende aandacht van onze professionals.

Cursusdata: kies een datum en schrijf je in

Je kunt kiezen uit de volgende mogelijkheden: (let op minimaal 4 en maximaal 6 personen per dag en vol=vol)

    Ik schrijf in voor de GVB-cursus op:

    De kosten van deze cursus zijn €99

    De gegevens die je verstrekt verwerken wij volgens onze privacyverklaring. Door op Inschrijven te drukken stem je daarmee in.