Welkom bij Golfacademy
De Hoge Dijk

Onze Trackman Range is voor iedereen open om te trainen. Je hoeft geen toegang te betalen en niet te reserveren. Kom dus snel kennis maken met ons Trackman Range systeem! Voor iedereen beschikbaar op ALLE 50 afslagplaatsen. Neem wel je telefoon of iPad mee en start met gericht oefenen of virtueel golf spelen (oa St. Andrews Old Course) op de vernieuwde driving range. Voor virtueel golf heb je een iPad nodig.

Daarnaast kun je bij ons gratis oefenen op onze heerlijke oefenfaciliteiten, zowel putten als pitchen en chippen. Naast golflessen en gvb-cursussen verzorgt de Golfacademy ook wedstrijden voor beginners en gevorderden. Kom langs en maak op een toegankelijke manier kennis met golfen!

Neem nu snel contact op met de Golfacademy:
Bel 0294-288142 of bij geen gehoor 06-15439263
Email receptie@golfles.net

Golfacademy De Hoge Dijk

Bij Golfacademy De Hoge Dijk kunt u:

Golfacademy & Driving Range De Hoge Dijk is een oefenfaciliteit voor spelers van elk niveau.

Wij beschikken over alles dat je mag verwachten van een moderne oefenomgeving. Op de driving range kun je afslaan vanaf (net vernieuwde) matten of vanaf het gras. De driving range heeft duidelijke targets op verschillende afstanden en hierdoor blijft oefenen leuk en gevarieerd. Met de Trackman Range installatie kun je op je eigen telefoon of iPad precies zien wat je doet en krijg je gerichte feedback op maar liefst 8 punten! Je kunt ook spelletjes spelen zoals “Capture The Flag”, “Hit It”, “Bullseye” of op je iPad virtueel golf spelen. Bij ons zijn banen als St. Andrews Old Course, PGA National, Muirfield en Bethesda beschikbaar! Al heb gebruik is gratis, je hoeft alleen maar ballen te halen bij de automaat (met contactloze pin) en je kunt al aan de slag!

Naast de drivingrange beschikt de Golfacademy over een grote bunker, zeer ruime putting green en een fantastische pitching area. Kom lekker oefenen dus!

We zijn alle weekdagen geopend van 07:00 tot 22:00 uur.

Op zaterdag van 07:00 – 21:00 en op zondag van 07:00 – 18:00 uur.

De Golfacademy bestaat uit 6 PGA Professionals die graag met jou aan de slag gaan om je spel te verbeteren. Dat kan met een persoonlijke training (privé lessen) of met een van onze groepscursussen. Wat je ook kiest, je kunt rekenen op onze volledige aandacht en inzet om je verder te helpen met je golfspel.

Wij maken gebruik van de meest innovatieve materialen zoals de Trackman Range en Flightscope om waar nodig jou te voorzien van de feedback die op jou van toepassing is.

Via het menu van de website kun je meer lezen over deze mogelijkheden. We zien je graag op ons complex!

Nieuws

  • Speciale kortingen op diverse Adidas producten......

  • Baanwissel vanaf maandag 9 januari 2023: Hole 1 Holendrecht is Hole 10 Holendrecht geworden en Hole 10 Bullewijk is Hole 1 Bullewijk geworden! Achter de schermen is hard gewerkt om het reserveringssysteem klaar te maken voor de baanwissel. Helaas is......

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

Onze golfprofessionals:

IMG_2401

Philip Broekhuysen

Maak een afspraak met Philip:

Ga naar agenda.

Philip Broekhuysen (1973) komt al van kleins af aan op Golfbaan De Hoge Dijk over de vloer. Toen hij in 1998 zijn opleiding aan de PGA afrondde was hij ook direct werkzaam als golfprofessional op Golfbaan De Hoge Dijk. Philip Broekhuysen is een professional van het eerste uur bij de Golfschool. Hij speelde 5 jaar lang op de PGA-Holland tour waarin hij elk jaar in de top-40 wist te eindigen.

Philip is een allround golfprofessional die beginnende golfers helpt het GVB te halen maar ook met gevorderden een plan wil uitvoeren om hun handicap te verbeteren.

Philip is beschikbaar op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag.

Floris

Floris de Haas

Maak een afspraak met Floris:

Ga naar agenda.

Floris de Haas (1988)

Per 1 februari 2018 ben ik begonnen als golfprofessional bij Golfacademy De Hoge Dijk. Ik combineer lesgeven met het spelen van wedstrijden. In 2015 ben ik aan de opleiding tot PGA professional begonnen en deze heb ik vorig jaar (2017) afgerond. In mijn carrière als teaching pro heb ik zowel met top golfers gewerkt als met beginnende golfers.

U kunt een afspraak met mij maken op de volgende dagen:

Dinsdag, woensdag, donderdag en zondag.

Ik help uw spel graag de goede kant op!

IMG_2419

Lidy Ram

Maak een afspraak met Lidy:

Ga naar agenda.

Lidy Ram is na een succesvolle carrière als amateurgolfer professional geworden om anderen te helpen verder te komen met het golfspel. Lidy heeft op diverse banen les gegeven en combineert momenteel het club fitten met lesgeven. Lidy wil graag werken vanuit natuurlijke bewegingen en leren omgaan met je eigen kunnen en beperkingen. Boek eens een les om te ervaren hoe leuk het is om te verbeteren zonder extreem te moeten veranderen.

Lidy is aanwezig op de vrijdag en de zaterdag.
IMG_2405

John Bos

Maak een afspraak met John:

Ga naar agenda.

John Bos (1978) is vanaf 2007 werkzaam als golfleraar. Hij heeft ervaring met het lesgeven aan zowel beginnende als meer ervaren golfers.
Veel golfers blijven, na het behalen van hun GVB, lessen bij hem volgen om zich nóg verder te bekwamen in de golfsport. Hij is een enthousiaste leraar die op een duidelijke en leuke manier het golfspel en de techniek uitlegt.

John heeft een goede kennis van de golfregels en veel ervaring met videoanalyse en golffitness.

John is beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Vasco

Vasco Tilon

Maak een afspraak met Vasco:

Ga naar agenda.

Vasco Tilon heeft zich in de jaren dat hij lesgeeft opgewerkt tot PGA – AAA Professional. Hij heeft alle opleidingen, trainingen en bijscholingen van de PGA gevolgd en past deze dagelijks toe in de praktijk. Vasco geeft les aan alle categorieën golfers en aan kinderen. Hij is gepassioneerd en gemotiveerd om u verder te helpen en te genieten van het golfspel.

groenewoud-kl

Piet Hein Groenewoud

Maak een afspraak met Piet Hein:

Ga naar agenda.

Piet Hein is geboren op 28 mei 1969. Hij is PGA A-Professional sinds 1995. Golf is zijn passie en hij is ontzettend blij dat hij van het lesgeven zijn beroep heeft kunnen maken. Hij speelt actief mee op het circuit van de PGA Holland. Met simpele aanwijzingen, hulpmiddelen en gebruik van video-opnames kan hij golfers van elk niveau van dienst zijn.

IMG_2415

Clive Abbot

Professional

Mark

Mark

Hoofd onderhoud

IMG_2422

Marco Knaap

Eigenaar Golfacademy en driving range

 

Tarieven

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam
Per persoonTotaal8 = 7 voordeelpakket
Privéles25 minuten€ 35,00€ 35,00€ 245
Privéles50 minuten€ 65,00€ 65,00€ 455,00
Groepsles 2 personen50 minuten€ 37,50€ 75,00€ 525,00
Groepsles 3 personen50 minuten€ 26,67€ 80,00€ 560,00
Groepsles 4 personen50 minuten€ 21,25€ 85,00€ 595,00

Grote groepen en bedrijven

Voor grote groepen en bedrijven bieden wij golfclinics aan. Een golfclinc kost 19,50 p.p. per uur. Dit tarief is inclusief materiaal en oefenballen. Meer informatie over de diverse clinics die wij aanbieden vind je bovenaan de pagina onder het kopje Clinic boeken!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

Door je aan te melden ga je akkoord met het doorgeven van je gegevens aan Mailchimp.