Welkom bij Golfacademy De Hoge Dijk

Wij zijn vanaf 11 mei voor iedereen open om te trainen. Maak nu kennis met ons Trackman Range systeem! Voor iedereen beschikbaar op ALLE 50 afslagplaatsen. Neem wel je telefoon of iPad mee en start met gericht oefenen op de vernieuwde driving range.

Je kan bij ons gratis oefenen op onze heerlijke oefenfaciliteiten. Naast golflessen en gvb-cursussen verzorgt de Golfacademy ook wedstrijden voor beginners en gevorderden. Kom langs en maak op een toegankelijke manier kennis met golfen!

Neem nu snel contact op met de Golfacademy:

Bel 06-15439263

Email marco@golfles.net !

Golfacademy De Hoge Dijk

Golfacademy & Driving Range De Hoge Dijk is een oefenfaciliteit voor spelers van elk niveau.

Wij beschikken over alles dat je mag verwachten van een moderne oefenomgeving. Op de driving range kan je afslaan vanaf matten of vanuit het gras. De driving range heeft duidelijke targets op verschillende afstanden en hierdoor blijft oefenen leuk en gevarieerd. De afslagplaatsen zijn gedeeltelijk verwarmd door heaters waardoor het ook in de winter aangenaam is.

Naast de drivingrange beschikt de Golfacademy over een grote bunker, zeer ruime putting green en een fantastische pitching area. Kom lekker oefenen dus!

We zijn eigenlijk altijd de gehele dag geopend:

Alleen maandags starten we later vanaf 09:30 en zondags sluiten we eerder 17:00.

  • Het dragen van een mondkapje wordt verplicht. De exacte datum voor deze verplichting volgt nog. Wij vragen u om het dringende advies op te volgen en bij ons een mondkapje te dragen....

  • Vanuit De Hoge Dijk hebben wij een aantal richtlijnen en regels die van toepassing zijn voor het gebruik van onze accommodatie. Verder hanteren wij de maatregelen van het RIVM....

  • Zoals aangekondigd mogen we sinds 11 mei weer golfen. Uitgangspunten reserveringen op De Hoge Dijk: Eerlijke verdeling van starttijden Iedereen de mogelijkheid geven om nu weer lekker te gaan golfen Regulering- & afspraken conform richtlijnen RIVM Naleving van de ingeleverde......

  • Maandag 2 maart wordt er weer gestart vanaf de Holendrechtbaan. Houd er rekening mee dat de reeds geboekte reserveringen mogelijk op een andere lus zullen zijn. De zomertarieven gaan in op zaterdag 14 maart. De Hoge Dijk wenst iedereen een......

  • Vanaf maandag 18 november zal onze aannemer A.H.A. de Man starten met het renoveren van een aantal tee boxen. Dit past in de visie dat we continu willen verbeteren. De volgende tee’s gaan “op de schop”: Tee renovatie van hole......

  • Golfreizen februari 2020 met zon zee strand en GOLF! Wat moeten we hier nog aan toevoegen….. Maak snel je keuze en meld je aan bij marco@golfles.net om het inschrijf formulier op te vragen. Tot eind september zijn de plaatsen gegarandeerd,......

  • Hole 6 is na de renovatie dit voorjaar weer bespeelbaar. Rond de teebox en rond de green moet het gras zich nog wel ontwikkelen, e.e.a staat duidelijk aangegeven met touwen en met blauwe GUR-paaltjes. Het resultaat van de renovatie mag......

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

Onze golfprofessionals:

IMG_2401

Philip Broekhuysen

Maak een afspraak met Philip:

Ga naar agenda.

Philip Broekhuysen (1973) komt al van kleins af aan op Golfbaan De Hoge Dijk over de vloer. Toen hij in 1998 zijn opleiding aan de PGA afrondde was hij ook direct werkzaam als golfprofessional op Golfbaan De Hoge Dijk. Philip Broekhuysen is een professional van het eerste uur bij de Golfschool. Hij speelde 5 jaar lang op de PGA-Holland tour waarin hij elk jaar in de top-40 wist te eindigen.

Philip is een allround golfprofessional die beginnende golfers helpt het GVB te halen maar ook met gevorderden een plan wil uitvoeren om hun handicap te verbeteren.

Philip is beschikbaar op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag.

Floris

Floris de Haas

Maak een afspraak met Floris:

Ga naar agenda.

Floris de Haas (1988)

Per 1 februari 2018 ben ik begonnen als golfprofessional bij Golfacademy De Hoge Dijk. Ik combineer lesgeven met het spelen van wedstrijden. In 2015 ben ik aan de opleiding tot PGA professional begonnen en deze heb ik vorig jaar (2017) afgerond. In mijn carrière als teaching pro heb ik zowel met top golfers gewerkt als met beginnende golfers.

U kunt een afspraak met mij maken op de volgende dagen:

Dinsdag, woensdag, donderdag en zondag.

Ik help uw spel graag de goede kant op!

IMG_2419

Lidy Ram

Maak een afspraak met Lidy:

Ga naar agenda.

Lidy Ram is na een succesvolle carrière als amateurgolfer professional geworden om anderen te helpen verder te komen met het golfspel. Lidy heeft op diverse banen les gegeven en combineert momenteel het club fitten met lesgeven. Lidy wil graag werken vanuit natuurlijke bewegingen en leren omgaan met je eigen kunnen en beperkingen. Boek eens een les om te ervaren hoe leuk het is om te verbeteren zonder extreem te moeten veranderen.

Lidy is aanwezig op de vrijdag en de zaterdag.
IMG_2405

John Bos

Maak een afspraak met John:

Ga naar agenda.

John Bos (1978) is vanaf 2007 werkzaam als golfleraar. Hij heeft ervaring met het lesgeven aan zowel beginnende als meer ervaren golfers.
Veel golfers blijven, na het behalen van hun GVB, lessen bij hem volgen om zich nóg verder te bekwamen in de golfsport. Hij is een enthousiaste leraar die op een duidelijke en leuke manier het golfspel en de techniek uitlegt.

John heeft een goede kennis van de golfregels en veel ervaring met videoanalyse en golffitness.

John is beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
Vasco

Vasco Tilon

Maak een afspraak met Vasco:

Ga naar agenda.

Vasco Tilon heeft zich in de jaren dat hij lesgeeft opgewerkt tot PGA – AAA Professional. Hij heeft alle opleidingen, trainingen en bijscholingen van de PGA gevolgd en past deze dagelijks toe in de praktijk. Vasco geeft les aan alle categorieën golfers en aan kinderen. Hij is gepassioneerd en gemotiveerd om u verder te helpen en te genieten van het golfspel.

IMG_2415

Clive Abbot

Professional

Mark

Mark

Hoofd onderhoud

IMG_2422

Marco Knaap

Eigenaar Golfacademy en driving range

 

Tarieven

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam
Per persoonTotaal
Privéles25 minuten€ 27,50€ 27,50
Privéles50 minuten€ 52,50€ 52,50
Groepsles 2 personen50 minuten€ 32,50€ 65,00
Groepsles 3 personen50 minuten€ 21,66€ 65,00
Groepsles 4 personen50 minuten€ 16,25€ 65,00

Grote groepen en bedrijven

Voor grote groepen en bedrijven bieden wij golfclinics aan. Een golfclinc kost 19,50 p.p. per uur. Dit tarief is inclusief materiaal en oefenballen. Meer informatie over de diverse clinics die wij aanbieden vind je bovenaan de pagina onder het kopje Clinic boeken!

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

Door je aan te melden ga je akkoord met het doorgeven van je gegevens aan Mailchimp.

Golfcentrum De Hoge Dijk (Olympus) op Leadingcourses.com