Welkom bij Golfacademy
De Hoge Dijk

Onze Trackman Range is voor iedereen open om te trainen. Je hoeft geen toegang te betalen en niet te reserveren. Kom dus snel kennis maken met ons Trackman Range systeem! Voor iedereen beschikbaar op ALLE 50 afslagplaatsen. Neem wel je telefoon of iPad mee en start met gericht oefenen of virtueel golf spelen (oa St. Andrews Old Course) op de vernieuwde driving range. Voor virtueel golf heb je een iPad nodig.

Daarnaast kun je bij ons gratis oefenen op onze heerlijke oefenfaciliteiten, zowel putten als pitchen en chippen. Naast golflessen en gvb-cursussen verzorgt de Golfacademy ook wedstrijden voor beginners en gevorderden. Kom langs en maak op een toegankelijke manier kennis met golfen!

Neem nu snel contact op met de Golfacademy:
Bel 0294-288142 of bij geen gehoor 06-15439263
Email receptie@golfles.net

Golfacademy De Hoge Dijk

Bij Golfacademy De Hoge Dijk kunt u:

Golfacademy & Driving Range De Hoge Dijk is een oefenfaciliteit voor spelers van elk niveau.

Wij beschikken over alles dat je mag verwachten van een moderne oefenomgeving. Op de driving range kun je afslaan vanaf (net vernieuwde) matten of vanaf het gras. De driving range heeft duidelijke targets op verschillende afstanden en hierdoor blijft oefenen leuk en gevarieerd. Met de Trackman Range installatie kun je op je eigen telefoon of iPad precies zien wat je doet en krijg je gerichte feedback op maar liefst 8 punten! Je kunt ook spelletjes spelen zoals “Capture The Flag”, “Hit It”, “Bullseye” of op je iPad virtueel golf spelen. Bij ons zijn banen als St. Andrews Old Course, PGA National, Muirfield en Bethesda beschikbaar! Al heb gebruik is gratis, je hoeft alleen maar ballen te halen bij de automaat (met contactloze pin) en je kunt al aan de slag!

Naast de drivingrange beschikt de Golfacademy over een grote bunker, zeer ruime putting green en een fantastische pitching area. Kom lekker oefenen dus!

We zijn alle weekdagen geopend van 07:00 tot 22:00 uur, behalve op maandag dan starten we om 09:00 uur.

Op zaterdag van 07:00 – 21:00 en op zondag van 07:00 – 18:00 uur.

De Golfacademy bestaat uit 6 PGA Professionals die graag met jou aan de slag gaan om je spel te verbeteren. Dat kan met een persoonlijke training (privé lessen) of met een van onze groepscursussen. Wat je ook kiest, je kunt rekenen op onze volledige aandacht en inzet om je verder te helpen met je golfspel.

Wij maken gebruik van de meest innovatieve materialen zoals de Trackman Range en Flightscope om waar nodig jou te voorzien van de feedback die op jou van toepassing is.

Via het menu van de website kun je meer lezen over deze mogelijkheden. We zien je graag op ons complex!

Nieuws

  Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

  Onze golfprofessionals:

  IMG_2401

  Philip Broekhuysen

  Maak een afspraak met Philip:

  Ga naar agenda.

  Philip Broekhuysen (1973) komt al van kleins af aan op Golfbaan De Hoge Dijk over de vloer. Toen hij in 1998 zijn opleiding aan de PGA afrondde was hij ook direct werkzaam als golfprofessional op Golfbaan De Hoge Dijk. Philip Broekhuysen is een professional van het eerste uur bij de Golfschool. Hij speelde 5 jaar lang op de PGA-Holland tour waarin hij elk jaar in de top-40 wist te eindigen.

  Philip is een allround golfprofessional die beginnende golfers helpt het GVB te halen maar ook met gevorderden een plan wil uitvoeren om hun handicap te verbeteren.

  Philip is beschikbaar op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag.

  IMG_2405

  John Bos

  Maak een afspraak met John:

  Ga naar agenda.

  John Bos (1978) is vanaf 2007 werkzaam als golfleraar. Hij heeft ervaring met het lesgeven aan zowel beginnende als meer ervaren golfers.
  Veel golfers blijven, na het behalen van hun GVB, lessen bij hem volgen om zich nóg verder te bekwamen in de golfsport. Hij is een enthousiaste leraar die op een duidelijke en leuke manier het golfspel en de techniek uitlegt.

  John heeft een goede kennis van de golfregels en veel ervaring met videoanalyse en golffitness.

  John is beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
  Vasco

  Vasco Tilon

  Maak een afspraak met Vasco:

  Ga naar agenda.

  Vasco Tilon heeft zich in de jaren dat hij lesgeeft opgewerkt tot PGA – AAA Professional. Hij heeft alle opleidingen, trainingen en bijscholingen van de PGA gevolgd en past deze dagelijks toe in de praktijk. Vasco geeft les aan alle categorieën golfers en aan kinderen. Hij is gepassioneerd en gemotiveerd om u verder te helpen en te genieten van het golfspel.

  groenewoud-kl

  Piet Hein Groenewoud

  Maak een afspraak met Piet Hein:

  Ga naar agenda.

  Piet Hein is geboren op 28 mei 1969. Hij is PGA A-Professional sinds 1995. Golf is zijn passie en hij is ontzettend blij dat hij van het lesgeven zijn beroep heeft kunnen maken. Tijdens zijn lessen vermengt hij Oosterse krijgskunst technieken met Westerse golftechniek, dit kenmerkt zijn unieke benadering van het lesgeven. Nieuwsgierig geworden? Boek dan zelf rechtstreeks een afspraak in zijn agenda!

  Idde Quik

  Idde Quik

  Maak een afspraak met Idde:

  Ga naar agenda.

  nanna

  Nanna van Ginhoven

  Maak een afspraak met Nanna:

  Ga naar agenda.

  Nanna van Ginhoven is naast PGA – AAA Professional tevens werkzaam bij de Johan Cruijff Academy, een HBO opleiding voor topsporters, onderdeel van de Hogeschool van Amsterdam. Zij is daar o.a. lecturer marketing research en zij begeleidt studenten bij het schrijven van hun scripties. Nanna combineert verschillende expertises in haar dagelijks werk en verenigt hiermee de voor haar twee belangrijke werelden. Nanna vindt het belangrijk dat vrouwen les kunnen nemen bij een vrouw, als zij dit willen. Zij heeft in de loop der jaren ervaren dat vrouwen op een andere manier snelheid in de golfswing genereren dan mannen en kan hen hierbij goed ondersteunen. Maar vanzelfsprekend geeft zij aan vrouwen en mannen met even veel plezier les.

  Dyon

  Dyon Lorist

  PGA Professional

  Maak een afspraak met Dyon:

  agenda

  Dyon is een jonge enthousiaste PGA Professional die nog bezig is met de PGA B opleiding. Hij doet veel beginners cursussen en het vervolg daarop. Wil je verder komen met je golfspel, heb je nog geen handicap of een handicap van 30 of meer, dan helpt Dyon je graag verder!

  IMG_2415

  Clive Abbot

  Professional

  IMG_2422

  Marco Knaap

  Eigenaar Golfacademy en driving range

  Mark

  Mark

  Hoofd onderhoud

  Mark

  Mark

  Hoofd onderhoud

   

  Tarieven

  Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam
  Per persoonTotaal8 = 7 voordeelpakket
  Privéles25 minuten€ 30,00€ 30,00€ 210,00
  Privéles50 minuten€ 60,00€ 60,00€ 420,00
  Groepsles 2 personen50 minuten€ 35,00€ 70,00€ 490,00
  Groepsles 3 personen50 minuten€ 25,00€ 75,00€ 525,00
  Groepsles 4 personen50 minuten€ 20,00€ 80,00€ 560,00

  Grote groepen en bedrijven

  Voor grote groepen en bedrijven bieden wij golfclinics aan. Een golfclinc kost 19,50 p.p. per uur. Dit tarief is inclusief materiaal en oefenballen. Meer informatie over de diverse clinics die wij aanbieden vind je bovenaan de pagina onder het kopje Clinic boeken!

  Meld je aan voor de nieuwsbrief

  Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

  Door je aan te melden ga je akkoord met het doorgeven van je gegevens aan Mailchimp.