GVB / Handicap 54 halen in 1 dag

Kom snel bij 1 van onze officiële PGA Professionals deze dag meemaken!
Unieke aanbieding voor slecht € 199

1-daagse GVB-cursus

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

Golfacademy De Hoge Dijk in Amsterdam organiseert 1-daagse cursussen voor beginnende golfers, die zowel hun theorie- als praktijkexamen willen halen. Na afronding van de cursus heb je baanpermissie en mag je zelfstandig de baan in op De Hoge Dijk om je kaarten te lopen, je handicap te behalen en vervolgens te verlagen.

Waar kun je beter leren golfen dan bij een officiële PGA Professional van Golfacademy De Hoge Dijk!

GVB halen in 1 dag

Wij bieden je een intensieve dag aan waarin je bij ons je GVB/baanpermissie of Handicap 54 kunt behalen. Deze dag is gevuld met een flinke dosis praktijkles. Waaronder het oefenen van de full swing, het pitchen, chippen en putten. Ook oefenen wij met bunkerspel en sluiten wij af met een baanles, om de geleerde theorie meteen in de praktijk toe te passen. Dit zijn de essentiële aspecten van het golfspel, die je nodig zult hebben tijdens het spelen. Tijdens de lessen legt de professional de theorie uit zodat je in de loop van de dag ook je theorie examen kunt afleggen. Je kunt je inschrijven, samen met een vriend(in) of alleen.

Behaal óók in één dag je GVB bij Golfacademy De Hoge Dijk in Amsterdam!

Praktische informatie GVB / Handicap 54 cursus

Golfmateriaal
Je kunt gebruikmaken van de golfclubs die wij bij de academy voor je klaar hebben staan.

Baanles
Naast oefenen op de driving range, krijg je ook 2 uur baanles, begeleid door onze professional. Hierdoor krijg je een goed gevoel voor het golfspel in de baan zelf.

NGF-examen
Wij geven tijdens deze cursus theorieles door de dag heen, waarna je in de loop van de dag de theorie afsluit met een officieel NGF-examen. Dit examen is essentieel voor het behalen van je GVB/baanpermissie.

Handicap registratie
Om na afloop van de cursus je baanpermissie om te zetten in een permanente registratie en je handicap bij te gaan houden kun je lid worden van een (online) vereniging. Wij kunnen dit direct eventueel vooraf voor je verzorgen ism Mygolfhandicap.nl en/of anwb.nl

Per cursusweekend is er plaats voor minimaal 3 en maximaal 6 deelnemers. Zo krijgt iedereen ruim voldoende aandacht van onze professionals.

Tijdschema 1-daagse GVB Cursus

Dagindeling
8.45 uurOntvangst en kennismaking met de professional
09.00 uurStart cursus (les op de drivingrange)
12.30 uurLunch (voor eigen rekening) en theorie examen
13.30 uurVervolg les op de drivingrange
14.30 uurStart baanles
16.30 - 17.00 uurEvaluatie en afronding cursusdag

Inschrijven GVB Cursus

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

    Ik schrijf in voor de GVB-cursus op:

    De kosten van deze cursus zijn €199

    De gegevens die je verstrekt verwerken wij volgens onze privacyverklaring. Door op Inschrijven te drukken stem je daarmee in. Je ontvangt van ons binnen 48 uur een bevestiging.