Nieuwe leden actie

Nieuwe leden actie!

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

Beste golfer,
Leuk dat je nu al lid wil worden van de Open Golfclub Olympus. We zijn een gezellige club voor iedereen. Voor de wedstrijd golfers organiseren we serieuze wedstrijden maar er zijn ook (fun) wedstrijden specifiek voor de recreatieve golfer. Niet aan wedstrijden meedoen maar gewoon lekker een rondje golfen is natuurlijk ook altijd mogelijk. Een golfclub voor jong en oud. Naast de 18 holes “grote” baan (Holendrecht-Bullewijkbaan) beschikken we ook over een uitdagende 9 holes par 3-4 baan (Abcoudebaan). Verder zijn er op het golfcentrum uitstekende oefenfaciliteiten, waaronder de Trackmanrange, en een gezellige Brasserie met fijne terrassen.

Wil je lid worden in 2021, meld je dan nu aan en speel de rest van 2020 gratis. Ook ontvang je 3 gratis golflessen en een horeca tegoed van € 25,00.

We kijken er naar uit je binnenkort te mogen begroeten op Het Golfcentrum van Amsterdam.

Voor aanvullende informatie kun je mailen naar : ledenadministratie@dehogedijk.nl.
Of geef je direct op via het formulier op deze pagina!

  Dit is een inschrijving voor:

  Aanhef: De heerMevrouw

  Huur v/e locker. Voor informatie over beschikbaarheid en kosten van lockers kan je bij de balie terecht.

  Gaarne aanvinken dat je akkoord gaat met de voorwaarden van het lidmaatschap Golfclub Olympus:
  Akkoord

  Door ondertekening van dit formulier gaat ondergetekende ermee akkoord dat de Open Golfclub Olympus persoonsgegevens van de leden verzamelt die noodzakelijk zijn om met de leden te kunnen communiceren, nieuwsbrieven, wedstrijdinformatie, overige informatie die het bestuur nodig en nuttig acht voor de leden en facturen te kunnen sturen. Leden hebben te allen tijde inzage in de gegevens die de vereniging verzamelt en hebben het recht zich te doen uitschrijven voor het ontvangen van nieuwsbrieven, wedstrijd- en overige informatie. Indien leden van dit recht gebruik willen maken dienen zij dit schriftelijk aan de secretaris van het bestuur kenbaar te maken. Olympus plaatst op de website van de vereniging onder andere wedstrijdverslagen, soms met daarbij foto’s genomen tijdens wedstrijden en/of prijsuitreikingen. Door ondertekening van deze aanmelding gaat ondergetekende met die plaatsing akkoord. Leden die niet op de website op een foto willen voorkomen dienen dit schriftelijk aan de secretaris van het bestuur kenbaar te maken.

  Opzeggen van je Olympus lidmaatschap dient te geschieden vóór 1 december van het jaar voorafgaand aan het kalenderjaar waarop de opzegging betrekking op heeft.

  Golfcentrum De Hoge Dijk (Olympus) op Leadingcourses.com