Welkom bij Golfacademy De Hoge Dijk

Je kan bij ons gratis oefenen op onze heerlijke oefenfaciliteiten. Naast golflessen en gvb-cursussen verzorgt de Golfacademy ook wedstrijden voor beginners en gevorderden. Kom langs en maak op een toegankelijke manier kennis met golfen!

Neem nu snel contact op met de Golfacademy:

Bel 0294-288142

Email brian@golfeventsamsterdam.nl !

Activiteiten en Evenementen:

Houd je muis op de flyer en de diashow stopt.

Golfacademy De Hoge Dijk

Golfacademy & Driving Range De Hoge Dijk is een oefenfaciliteit voor spelers van elk niveau.

Wij beschikken over alles dat je mag verwachten van een moderne oefenomgeving. Op de driving range kan je afslaan vanaf matten of vanuit het gras. De driving range heeft duidelijke targets op verschillende afstanden en hierdoor blijft oefenen leuk en gevarieerd. De afslagplaatsen zijn gedeeltelijk verwarmd door heaters waardoor het ook in de winter aangenaam is.

Naast de drivingrange beschikt de Golfacademy over een grote bunker, zeer ruime putting green en een fantastische pitching area. Kom lekker oefenen dus!

 

Nieuws

  • Golfcentrum De Hoge Dijk zal op beide kerstdagen en op Nieuwjaarsdag gesloten zijn. We zien je op overige dagen natuurlijk graag nog een golfronde komen spelen of een hapje komen eten. Wij wensen je alvast hele gezellige dagen en een......

  • Onze kersverse pro Floris de Haas gaat het eerste dagje uit met de pro begeleiden. Het uitstapje naar golfbaan Wilnis, dat zowel voor leden als niet leden is, is een primeur van Golfacademy De Hoge Dijk. Floris zal de dag......

  • Vanaf 6 februari is PGA Professional Floris de Haas bij ons team aangesloten. Floris zal samen met het team nieuwe lesconcepten ontwikkelen zodat de golfschool naar een nog hoger niveau wordt getild. Buiten een zeer goede golfleraar is Floris ook......

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

Onze golfprofessionals:

Philip

Philip Broekhuysen

Maak een afspraak met Philip:

Ga naar agenda.

Philip Broekhuysen (1973) komt al van kleins af aan op Golfbaan De Hoge Dijk over de vloer. Toen hij in 1998 zijn opleiding aan de PGA afrondde was hij ook direct werkzaam als golfprofessional op Golfbaan De Hoge Dijk. Philip Broekhuysen is een professional van het eerste uur bij de Golfschool. Hij speelde 5 jaar lang op de PGA-Holland tour waarin hij elk jaar in de top-40 wist te eindigen.

Philip is een allround golfprofessional die beginnende golfers helpt het GVB te halen maar ook met gevorderden een plan wil uitvoeren om hun handicap te verbeteren.

Philip is beschikbaar op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag.

Haas lachend

Floris de Haas

Maak een afspraak met Floris:

Ga naar agenda.

Floris de Haas (1988)

Per 1 februari 2018 ben ik begonnen als golfprofessional bij Golfacademy De Hoge Dijk. Ik combineer lesgeven met het spelen van wedstrijden. In 2015 ben ik aan de opleiding tot PGA professional begonnen en deze heb ik vorig jaar (2017) afgerond. In mijn korte carrière als teaching pro heb ik zowel met top golfers gewerkt als met beginnende golfers.

Kijkt u is op www.golfenmetdehaas.nl hier staat nog wat meer informatie over mijzelf.

U kunt een afspraak met mij maken op de volgende dagen:

Dinsdag, woensdag, donderdag en zondag.

Ik help uw spel graag de goede kant op!

ashwin-332d377b28

ASHWIN DANNENBURG

Maak een afspraak met Ashwin:

Ga naar agenda.

Ashwin Dannenburg (1972) werkt sinds 2004 bij Golfacademy De Hoge Dijk, waarbij hij per september 2015 is aangesteld als head professional van Golfschool De Hoge Dijk. Op jonge leeftijd wist hij al dat hij les wilde geven in de sport. Tijdens zijn opleiding aan het CIOS kwam hij in aanraking met de golfsport. In 1998 rondde hij met succes de PGA-B opleiding af waarna hij in 2004 zijn PGA-A opleiding afrondde.

Ashwin is coach van verschillende competitieteams en verzorgt tevens de jeugdlessen. Golf is zijn passie en hij staat te popelen om het maximale uit je golfspel te halen.

Ashwin is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag.
John

JOHN BOS

Maak een afspraak met John:

Ga naar agenda.

John Bos (1978) is vanaf 2007 werkzaam als golfleraar. Hij heeft ervaring met het lesgeven aan zowel beginnende als meer ervaren golfers.
Veel golfers blijven, na het behalen van hun GVB, lessen bij hem volgen om zich nóg verder te bekwamen in de golfsport. Hij is een enthousiaste leraar die op een duidelijke en leuke manier het golfspel en de techniek uitlegt.

John heeft een goede kennis van de golfregels en veel ervaring met videoanalyse en golffitness.

John is beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.
maryono.

Maryono Olink

C-professional level 2

Pieter kramer

Pieter Kramer

C-Professional level 2

Mark

Mark

Hoofd onderhoud

Brian

Brian

Manager

Tarieven

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam
Per persoonTotaal
Privéles25 minuten€ 25,00€ 25,00
Privéles50 minuten€ 50,00€ 50,00
Groepsles 2 personen25 minuten€ 15,00€ 30,00
Groepsles 2 personen50 minuten€ 30,00€ 60,00
Groepsles 3 personen50 minuten€ 20,00€ 60,00
Groepsles 4 personen50 minuten€ 15,00€ 60,00

Grote groepen en bedrijven

Voor grote groepen en bedrijven bieden wij golfclinics aan. Een golfclinc kost 17,50 p.p. per uur. Dit tarief is inclusief materiaal en oefenballen. Meer informatie over de diverse clinics die wij aanbieden vind je bovenaan de pagina onder het kopje Clinic boeken!

Sponsors

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

Door je aan te melden ga je akkoord met het doorgeven van je gegevens aan Mailchimp.