Golfacademy en Golfshop De Hoge Dijk

PGA-erkende Golfschool met perfecte, gratis toegankelijke oefenfaciliteiten en shop met uitgebreid assortiment

Golfcentrum De Hoge Dijk

Golfacademy & Driving Range De Hoge Dijk is een oefenfaciliteit voor spelers van elk niveau.

Wij beschikken over alles dat je mag verwachten van een moderne oefenomgeving. Op de driving range kan je afslaan van matten en vanaf gras, en heeft de school een aantal verwarmde afslagplaatsen tot z’n beschikking. De driving range heeft duidelijke targets op verschillende afstanden, zodat je gericht kunt oefenen en de afstanden van je clubs kunt vaststellen.
Naast de afslagplaatsen ligt een grote bunker waarin je de slagen met je sandwedge kunt oefenen, ook weer met verschillende targets.
Op de pitching range kan je het korte spel met de wedges oefenen, en leren hoe je een bal vlak naast de vlag laat landen.
De enorme putting green heeft korte en lange putts, en dankzij de plateaus kan je oefenen met het lezen van de green en de “break” van een putt.


Op de Golfschool staat het team van PGA gekwalificeerde professionals altijd klaar om instructie te geven. Ze kunnen je swing in detail analyseren met de Flightscope, en kunnen je “tips & tricks” aanreiken om met bepaalde situaties om te gaan.
Bij een les geef je aan wat je specifiek wilt oefenen (lang, kort, bunker, draw, fade, putten, etc.) of welke problemen je ervaart (hook, slice, driver, greens lezen, water, zand, etc.), en de Pro heeft een scala aan oefeningen tot z’n beschikking om jou de fijne kneepjes te leren.

En soms sla je geen bal tijdens een les, omdat het mentale aspect van het spel aandacht nodig heeft.

Je golfspel wordt beter naarmate je meer speelt, dat is duidelijk. Maar foutjes sluipen er in de loop der tijd altijd in. Regelmatig lessen is dan ook belangrijk voor zowel de beginnende als de ervaren golfer. Onze Golfschool staat klaar om het maximale uit jouw spel te halen!

Nieuws
  • Golfacademy de Hoge Dijk nodigt je uit voor de kick-off speciaal voor Olympus leden. Tijdens deze kick-off worden onze plannen voor komend jaar gepresenteerd door de golfprofessionals. Door dit jaar tal van evenementen te organiseren voor de leden willen we ervoor......

  • 2 februari 2018 Beste Olympusleden, Zoals je waarschijnlijk al hebt gezien, zijn de externe websites van de club, de baan, de brasserie en de golfschool met de komst van het nieuwe logo samengevoegd in een gezamenlijk nieuw jasje. Deze nieuwe “look &......

  • Vanaf 6 februari is PGA Professional Floris de Haas bij ons team aangesloten. Floris zal samen met het team nieuwe lesconcepten ontwikkelen zodat de golfschool naar een nog hoger niveau wordt getild. Buiten een zeer goede golfleraar is Floris ook......

  • Tot en met 28 februari 2018 bedraagt het lesgeld slechts 45€ per uur, ongeacht het aantal personen....

Inlooplessen

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam
Golfschool en golfshop Fairway, golfles, golfclinics en golf trainingsfaciliteiten

Benieuwd of golfen net zo makkelijk is als het eruit ziet? Wil je graag kennismaken met de golfsport voor een vriendelijke prijs? Zit jouw golfspel even in een dip?

Bezoek dan eens onze inlooplessen.
Inlooplessen worden elke woensdag gegeven van 12:00 tot 13:00 uur, en kosten slechts €20.
Inlooplessen voor jeugd tot 16 jaar worden elke woensdag gegeven van 14:00 tot 15:00 uur, en kosten €12,50.

Aanmelden kan in de Golfshop tot 5 minuten voor aanvang van de les. Huur van materiaal en oefenballen is bij de prijs inbegrepen.

We zien je graag bij een van onze volgende inlooplessen!

Team

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam
Philip-Broekhuysen-9f771980ff

Philip Broekhuysen

Philip Broekhuysen (1973) komt al van kleins af aan op Golfbaan De Hoge Dijk over de vloer. Toen hij in 1998 zijn opleiding aan de PGA afrondde was hij ook direct werkzaam als golfprofessional op Golfbaan De Hoge Dijk. Philip Broekhuysen is een professional van het eerste uur bij de Golfschool. Hij speelde 5 jaar lang op de PGA-Holland tour waarin hij elk jaar in de top-40 wist te eindigen.

Philip is een allround golfprofessional die beginnende golfers helpt het GVB te halen maar ook met gevorderden een plan wil uitvoeren om hun handicap te verbeteren.

Philip is beschikbaar op maandag, dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

ashwin-332d377b28

ASHWIN DANNENBURG

Ashwin Dannenburg (1972) werkt sinds 2004 bij Golfacademy De Hoge Dijk, waarbij hij per september 2015 is aangesteld als head professional van Golfschool De Hoge Dijk. Op jonge leeftijd wist hij al dat hij les wilde geven in de sport. Tijdens zijn opleiding aan het CIOS kwam hij in aanraking met de golfsport. In 1998 rondde hij met succes de PGA-B opleiding af waarna hij in 2004 zijn PGA-A opleiding afrondde.

Ashwin is coach van verschillende competitieteams en verzorgt tevens de jeugdlessen. Golf is zijn passie en hij staat te popelen om het maximale uit je golfspel te halen.

Ashwin is beschikbaar op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en zondag.
John Bos

JOHN BOS

John Bos (1978) is vanaf 2007 werkzaam als golfleraar. Hij heeft ervaring met het lesgeven aan zowel beginnende als meer ervaren golfers.
Veel golfers blijven, na het behalen van hun GVB, lessen bij hem volgen om zich nóg verder te bekwamen in de golfsport. Hij is een enthousiaste leraar die op een duidelijke en leuke manier het golfspel en de techniek uitlegt.

John heeft een goede kennis van de golfregels en veel ervaring met videoanalyse en golffitness.

John is beschikbaar op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.

Tarieven

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam
Per persoonTotaalWintertarief*
Privéles25 minuten€25,00€25,00€ 22,50
Privéles50 minuten€50,00€50,00€ 45,00
Groepsles 2 personen25 minuten€ 14,00€ 28,00€ 22,50
Groepsles 2 personen50 minuten€ 28,00€56,00€ 45,00
Groepsles 3 personen50 minuten€ 20,50€ 61,50€ 45,00
Groepsles 4 personen50 minuten€ 16,75€ 67,00€ 45,00
Groepsles 5 personen50 minuten€ 14,50€ 72,50€ 45,00
Groepsles 6 personen50 minuten€ 13,00€ 78,00€ 45,00

CLINICS

Een golfclinic kost 17,50 p.p. per uur. Dit tarief is inclusief materiaal en oefenballen. Meer informatie over de diverse clinics die wij aanbieden vind je hier.

Sponsors

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam