Nieuws September Brasserie De Hoge Dijk

De kranten/ media staan er vol mee…personeelstekorten in de horeca!
Restaurants en andere horecagelegenheden die de deuren sluiten of de openingstijden moeten aanpassen, ook op golfbanen! Triest, na een coronaperiode waarbij de horeca gesloten moest zijn en harde klappen heeft gekregen.

Ondanks het feit dat we ons vaste personeel bijna allemaal hebben kunnen behouden afgelopen periode, merken we dat door de drukte op Golfcentrum De Hoge Dijk ook bij ons de bezetting in de horeca een probleem gaat worden. Het is lastig om tijdelijke krachten in te huren omdat dit veelal studenten zijn die in september weer starten met de opleidingen. Natuurlijk willen we onze leden en gasten de maximale service bieden. Naast het feit dat we naarstig op zoek blijven gaan naar nieuwe medewerkers zijn er ook een aantal (tijdelijke) aanpassingen die we gaan doorvoeren komende periode om onze leden en gasten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen blijven zijn met ons enthousiaste horecateam. Een horecateam wat lange dagen maakt en vele extra uren draait, waarbij alles draait om onze leden en gasten!

Vanaf 1 september werken we met een aangepaste lunch- en dinerkaart. Ook zal, indien noodzakelijk, het terras of een deel van het terras-Brasserie worden gesloten zodat we onze personele bezetting gericht kunnen inzetten in de Brasserie en/ of Olympuslounge.

De openingstijden op werkdagen in september zijn tijdelijk aangepast:
De keuken sluit om 21.00 uur en de Brasserie gaat dicht om 22.00 uur.
Gedurende de Olympus slotweek sluit de Brasserie om 23.00 uur.

Met name de septembermaand is bijzonder druk door de golfweek van Olympus en een aantal andere grote evenementen/wedstrijden. We zijn natuurlijk ontzettend blij met alle activiteiten die plaatsvinden op Golfcentrum De Hoge Dijk en zullen alles in het werk stellen dit zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Enig begrip van onze leden en gasten helpt hier wel ontzettend bij. Weet dat wij er alles aan doen om onze horeca een plek te laten zijn waar je gezellig voor of na je rondje golf lekker een hapje kunt eten en waarbij het drankje natuurlijk niet mag ontbreken. Toen de horeca gesloten moest worden vanwege de corona hebben we allemaal ervaren hoe belangrijk het sociale aspect is na je rondje golf of oefensessie op de driving range.

Laten we er met elkaar een mooie (golf) nazomer van maken!

Joop Kluin
Manager
Golfcentrum De Hoge DijkGolfcentrum De Hoge Dijk (Olympus) op Leadingcourses.com

Golfcentrum De Hoge Dijk (Olympus) op Leadingcourses.com