Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen en kunst in Amsterdam

Van wedstrijd- naar winterseizoen

Het wedstrijdseizoen 2018 ligt inmiddels ver achter ons.
En wat een zomer hebben we gehad. Na wat natte maanden volgde een lange periode van bijna tropische temperaturen, waardoor we alle wedstrijden heerlijk hebben kunnen spelen. En tegen het eind van de zomer waren de dorre plekken alweer vervangen door prachtig gras, de natuur heeft ook wel een enorme veerkracht (aangevuld met de kwaliteiten van ons onvolprezen team van greenkeepers!).
Op de interne website van Olympus staan uitslagen en verslagen, die vanwege de AVG-wetgeving niet op de externe site mogen komen te staan. Er is, zoals ieder jaar, door veel leden meegedaan, dus we kijken er met plezier op terug.

De laatste officiële wedstrijden van het seizoen zijn begin september tijdens de zg. Feest-tiendaagse gehouden, waarbij tussen de wedstrijden door diverse informele evenementen waren georganiseerd.

We zijn nu in het “off-season”, maar daar is eigenlijks niks “off” aan…: de heren, de dames, de senioren, de jeugd, iedereen golft de hele winter door. Misschien iets minder vaak, maar de beschikbaarheid van wekelijkse wedstrijden neemt in die periode maar weinig af. We kennen tenslotte allemaal het gezegde dat slecht golfweer niet bestaat, maar slechte golfkleding wel. Pak je dus goed in, en blijf gewoon lekker meedoen.

Inschrijven kan achter de “inlog”, vanaf een maand van tevoren. We hopen eenieder ook in het “off-season” vaak te zien!

De Wed-Com