Ontdek de Par 3/4 baan bij Golfcentrum De Hoge Dijk

Een unieke golfervaring voor de beginnende en ervaren golfer!

Ben je net begonnen met golfen? Of ben je als ervaren golfer op zoek naar een nieuwe manier om je spel te verbeteren? Kom dan naar Golfcentrum de Hoge Dijk en speel onze altijd uitdagende Abcoudebaan. Deze 9-holes Par 3/4 baan is door zijn afwisselende karakter en uitdagende hindernissen de perfecte baan voor de beginnende en ervaren golfer.

Ontdek het Par 3/4 concept bij golfcentrum de Hoge Dijk!

De Abcoudebaan bij Golfcentrum De Hoge Dijk laat golfers ander half uur lang genieten van diverse en uitdagende Par 3 en Par 4 holes. Dit maakt de baan dan ook de perfect gelegenheid om voor of na je werk optimaal te genieten van de golfsport.

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en combineer sneller spel met ultiem plezier. Of je nu je korte spel wilt verbeteren of gewoon gezellig een ronde tijd wilt lopen, onze par 3/4-baan is er voor elke golfer!

De perfecte uitdaging voor iedereen!

Door zijn korte, maar fraaie layout midden in polder is onze Abcoudebaan de geschikt voor ervaren en beginnende golfers. De uitdagende hindernissen en snelle greens zorgen er voor dat je niks te kort komt ten opzichten van een 18-holes baan.

De plaatsing van bunkers en waterpartijen op strategische plekken zorgen voor verschillende moeilijkheidsgraden, waardoor je op elke hole wordt uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.

Dit maakt onze Abcoudebaan de perfecte uitdaging voor iedere golfer.