Persbericht ANWB verhuist haar kantoor naar Golfcentrum De Hoge Dijk

Foto v.l.n.r.
Joop Kluin (Golfcentrum De Hoge Dijk)
Igor Hoyng (directeur ANWB Golf)
Marco Knaap (Golfacademy)

PERSBERICHT

Hoofddorp, 20 juni 2019

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

ANWB Golf verhuist haar kantoor naar Golfcentrum De Hoge Dijk

Op maandag 1 juli 2019 verhuist ANWB Golf haar kantoorlocatie van Hoofddorp naar Amsterdam. De nieuwe werkplek van de medewerkers van ANWB Golf is voortaan op een locatie die letterlijk golf ademt. Het nieuwe kantoor is namelijk gevestigd in de voormalige golfshop bij Golfcentrum De Hoge Dijk. Vanuit het kantoor kijk je uit op de royale putting-green en op de oefenlocatie voor het korte spel.

“Golfcentrum De Hoge Dijk is al vele jaren een gewaardeerd partner van ANWB Golf. Dit partnership verandert niet door de komst van ANWB Golf. Het betreft hier alleen een verhuizing van ons kantoor naar een inspirerende locatie aan een 27-holes golfbaan met goede oefenfaciliteiten. ANWB Golf gaat zich niet bemoeien met de exploitatie van een golfbaan, dit past niet in het beleid van ANWB Golf. Wij hebben met ANWB Golf een onafhankelijk positie in de golfmarkt en we willen die positie ook graag houden” zegt Igor Hoyng, directeur ANWB Golf.

“Een locatie op een golfbaan biedt ons golfinspiratie. Bovendien willen we als digitale golfclub dichter bij de golfer staan. En waar kan je dat beter doen dan bij een golfbaan centraal in het land. Golfcentrum De Hoge Dijk is een uitdagende golfbaan en al jarenlang één van de populairste banen onder ANWB Golf leden. Daarnaast heeft Golfcentrum De Hoge Dijk uitstekende oefenfaciliteiten waar we samen met Golfacademy De Hoge Dijk interessante lesprogramma’s gaan ontwikkelen voor onze leden”.

“Er wacht ons dus een mooie, spannende golfzomer als het aan ANWB Golf ligt. “We zijn vooral heel benieuwd wat voor nieuwe dynamiek een locatie aan een golfbaan met zich meebrengt. Opeens heb je namelijk een voordeur aan een druk bezochte golfbaan. Er zullen ongetwijfeld leden zijn die langslopen met een vraag. Zolang ze niet met alle 46.000 tegelijk komen is dat natuurlijk geen probleem.“ aldus Igor Hoyng.

Over ANWB Golf

15 jaar geleden merkte de ANWB dat veel van haar leden geïnteresseerd raakten in de golfsport als vrijetijdsbesteding. Vanuit deze ontstane behoefte van de leden werd in 2004 ANWB Golf opgericht, een golfclub voor de steeds sneller groeiende groep ‘vrije golfers’, oftewel golfers die niet lid zijn van een bepaalde golfclub. Maar ook steeds meer golfers die wel aangesloten zijn bij een golfbaan weten ANWB Golf te vinden. Deze leden ontvangen een Bewijs van Clublidmaatschap waarmee ze profiteren van alle voordelen van ANWB Golf, terwijl de handicap-registratie bij de eigen club wordt verzorgd. Met inmiddels ruim 46.000 leden heeft ANWB Golf een prominente rol binnen de totale Nederlandse golfwereld ingenomen en het ledenaantal is nog altijd groeiende.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++