Terras open vanaf 19 mei

Als het aantal ziekenhuis- en ic-opnames daalt, mag de golfsport vanaf 19 mei weer gasten ontvangen op het terras, zo maakte het demissionair kabinet dinsdagavond bekend. Goed nieuws!

Vanaf woensdag 19 mei mogen de terrassen weer open van 06.00 – 20.00 uur, onder strikte voorwaarden.

Golfcentrum De Hoge Dijk opent woensdag 19 mei de terrassen van 08.30 uur – 20.00 uur.

Op het grote buitenterras is een mooie stretchtent geplaatst zodat onze gasten ook droog buiten een hapje/ drankje kunnen doen. Op dit terras zijn tafels beschikbaar voor 2 personen en achterin zijn 3 grote tafels die kunnen worden gebruikt voor meer dan 2 personen uit één huishouden. Op het grote buitenterras zal worden bediend aan tafel.

In de kuil op het kleine terras heeft men ook de beschikking over 2 persoonstafels.

Verder hebben we de beschikking over het overdekte terras naast de marshal-ruimte. Ook hier hebben we tafels geplaatst voor 2 personen. Op het kleine terras en het overdekte terras zal worden bediend aan tafel.

Het buitenterras boven is er voor de leden van Golfclub Olympus. Het bedieningsconcept is hier ook van toepassing, er wordt dus bediend aan tafel.

Het terras op het pleintje gaan we weer inrichten met een buiten bar en terrasinrichting. Deze buitenbar zal op bepaalde uren open zijn, dit is ook afhankelijk van het weer.

Op alle terrassen geldt vol = vol gezien het geringe aantal plaatsen. Staanplaatsen zijn er niet op de terrassen. Hou rekening met elkaar.

De terrassen zijn alleen bereikbaar via de Brasserie.

Verzoek: laat de tafels en stoelen staan waar ze staan en ga deze niet zelf verslepen! De tafels en stoelen zijn uitgezet conform de corona voorwaarden. Onze medewerkers werken strikt conform de RIVM richtlijnen en kunnen u indien nodig aanspreken.

Reserveren

Vooraf reserveren is gezien de geringe capaciteit op onze terrassen niet mogelijk. U kunt ter plaatse een tafel reserveren bij de collega’s van de horeca.

Coffee To Go

Vanaf woensdag 28 maart zijn we weer gestart met Coffee To Go. Nu er meer mogelijk is achten we het verantwoord om onze leden/ gasten te voorzien van een lekker drankje om mee te nemen in de baan.

Cateringwagen

Met grote dank aan ons bedrijfslid Bangarage Volvo hebben we nu ook de beschikking over een echte cateringwagen. Voorlopig gaat de cateringwagen de baan in van woensdag tot en met zondag. Bij slecht weer gaat de cateringwagen niet de baan in. Hoe meer er gebruik gemaakt wordt van de cateringwagen hoe vaker we de cateringwagen kunnen gaan inzetten. Bij de cateringwagen zijn o.a. lekkere drankjes, koffie, broodjes en andere snacks te bestellen.

Clubwedstrijden-prijsuitreiking

Nu de terrassen weer open mogen is er ook weer meer ruimte voor sociale club activiteiten. Na clubwedstrijden is het dus mogelijk om gezamenlijk te genieten van een drankje/ hapje op het terras. Vooraf is het echter nog niet mogelijk om gebruik te maken van een wedstrijd-/ inschrijftafel! Een sobere prijsuitreiking is mogelijk. De commissies worden geïnformeerd door het bestuur van Olympus hoe deze sobere prijsuitreiking eruit dient te zien.

Corona voorschriften

Het dragen van een mondkapje in het clubgebouw blijft verplicht, dit geldt dus ook voor het bezoek aan de receptie/ shop/ toiletten. De kleedkamers blijven gesloten en de toiletten kunnen worden gebruikt in het clubgebouw en bij de marshal-ruimte. Houd voldoende afstand met elkaar, volg de looproutes en desinfecteer regelmatig je handen.

Met elkaar er een feestje van maken

We vragen van iedereen optimale medewerking om alles ordelijk te laten verlopen. Volg de aanwijzingen van het personeel altijd op. Met elkaar kunnen we er voor zorgen dat we weer veilig ons drankje/ hapje kunnen doen op het terras.

Aangezien vele gasten er weer naar uitkijken om lekker van het terras te genieten vragen we hier rekening mee te houden, geef andere gasten ook de mogelijkheid om plaats te nemen aan een tafel.

Afgelopen periode hebben we gebruikt om een uitdagende menu-, lunch-, borrel- en wijnkaart samen te stellen! Genieten dus!

Tot slot

Het horeca-team van Golfcentrum De Hoge Dijk kijkt er naar uit iedereen weer te mogen begroeten op onze terrassen!

Enjoy your round of GOLF!

Joop KluinGolfcentrum De Hoge Dijk (Olympus) op Leadingcourses.com