Terug naar 4 ballen en de mogelijkheid om 18 holes te spelen vanaf 8 maart

Beste leden/ gasten,

 

Wij hebben de gemeente Amsterdam toestemming gevraagd om in 4-ballen te mogen golfen, zodat, net als bij andere buitensporten, meerdere groepjes van twee kunnen sporten.

Inmiddels, gisteren vrijdag 5 maart, hebben we als Golfcentrum De Hoge Dijk, net als de andere banen in Amsterdam, hiervoor toestemming gekregen!

Hieraan zijn wel voorwaarden verbonden, het ministerie van VWS bevestigd dat met inachtneming van de volgende voorwaarden het spelen in 4-ballen voldoet aan de huidige “regels”:

· De Gemeente moet toestemming geven en is ook de handhavende instantie.

· De personen en/of groepjes moeten onderling minimaal 1,5 meter afstand van elkaar houden.

· De groepjes mogen niet mengen.

· Alle andere corona maatregelen blijven voorlopig van kracht.

We hebben besloten om de mogelijkheid in 4-ballen te spelen op Golfcentrum De Hoge Dijk in te laten gaan op maandag 8 maart. Reserveren kan dus vanaf maandag 8 maart.

Ook kunnen er dus starttijden, vanaf maandag 8 maart, gereserveerd worden voor 18 holes.

Aangezien de komende periode er nog vele 9 holes boekingen in het reserveringssysteem staan zal het niet altijd mogelijk zijn om 18 holes te boeken.

De starttijden zullen voorlopig blijven staan om de 8 minuten.

Met het bestuur van Olympus hebben we gesproken over de komende clubactiviteiten en zijn we tot een goede invulling gekomen. De leden van Olympus ontvangen separaat een nieuwsbrief met de aanpassingen.

We kunnen gelukkig spreken van positieve ontwikkelingen voor onze golfsport, wel krijgen we te maken met een overgangsperiode vanwege de omzetting naar 4-ballen en de mogelijkheid om weer 18 holes te spelen. Fijn als door de leden/ gasten hiervoor begrip opgebracht kan worden. En uiteraard is het dringende verzoek om je aan de genoemde regels te blijven houden.

Namens het team van Golfcentrum De Hoge Dijk wensen we iedereen mooie golfrondjes toe.

 

Joop Kluin

Manager Golfcentrum De Hoge Dijk management@dehogedijk.nl

06-51171608Golfcentrum De Hoge Dijk (Olympus) op Leadingcourses.com