Vergaderen bij Golfcentrum De Hoge Dijk

Op zoek naar een vergaderlocatie op een kwartier rijden vanaf hartje Amsterdam, waar je ook nog eens voor 1 euro per dag kunt parkeren?

Op Golfcentrum De Hoge Dijk hebben we de perfecte locatie voor jouw personeelsmeeting, klanten presentatie, of training.

Wil je meer informatie ontvangen over vergaderen bij De Hoge Dijk? Neem dan vooral met ons contact op via events@dehogedijk.nl

We hopen je snel te mogen ontvangen bij De Hoge Dijk!

Golfcentrum De Hoge Dijk

Ontdek onze vergaderlocaties!

Bij De Hoge Dijk beschikken we over twee ruime vergaderzalen, met elk een capaciteit van 40 stoelen. De zalen beschikken over een digitaal smartboard (TV-scherm met touchscreen) voor het geven van presentaties.

In onze altijd gezellige Brasserie hebben we verschillende lunch en diner mogelijkheden om jouw personeelsmeeting, vergadering of training helemaal compleet te maken.

We zijn voor iedereen makkelijk bereikbaar. De bus stopt voor de deur, en we zijn makkelijk te bereiken per auto via de A2 of de A9.  Er is een ruim, bewaakt parkeerterrein en uiteraard hebben we gratis wifi.

We vertellen je graag meer over onze vergaderlocatie op maat. Neem daarvoor contact met ons op via events@dehogedijk.nl.

Offerte aanvragen

Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam

Voor het aanvragen van een offerte verzoeken wij je onderstaand formulier zo compleet mogelijk in te vullen. We nemen dan contact met je op en kunnen je aansluitend een passende offerte sturen.

  Aanhef: De heerMevrouw

  Onze interesse gaat uit naar:*

  Heeft u de vergaderzaal mogelijkheden van Golfcentrum De Hoge Dijk gevonden via social media?*

  Brasserie De Hoge Dijk Amsterdam

  Overige informatie

  Voor alle overige informatie of vragen stuur een email naar: events@dehogedijk.nl

  of neem contact op met onze sales en events afdeling op telefoon: 0294 – 281241 (optie 2)

  Golfbaan De Hoge Dijk - Golfen in Amsterdam